Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Priekšvēlēšanu laikā ir viens vienīgs kvantitatīvais mērījumu un, vienlaikus, arī spekulāciju avots vēlēšanu iznākumu prognozēšanā – sabiedriskās domas aptaujas un no tām izrietošie partiju un politisko līderu reitingi. Cik šīs aptaujas ir ticamas vai maldinošas, kā tās ietekmē vēlētāju attieksmi un tās maiņu, cik adekvātas ir sabiedrības un politiķu izvēles – tā ir tematika priekšvēlēšanu nedēļas debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
E-d    09:51  |  29.09.2010.

Apnicis jau - visu laiku vienas un tās pašas bezzobainās diskusijas - Domburs ir manāmi zaudējis assumu - pagājušo raidījumu pirmo reizi nenoskatījos līdz galam daudzu gadu garumā! Vajadzēja uzaicināt Šķēli, Šleseru, Lembergu, Urbanoviču, Ušakovu, Kamparu, Jaunupu, Ēlerti, utt.. Un sarīkot kārtīgu "battlu"! 

Mameha    15:55  |  29.09.2010.

Atraduši "svarīgu" tematu, kam veltīt pēdējo KNL pirms vēlēšanām... pašiem reitingi būs zemē iekšā, neviens šo raidījumu neskatīsies - es jau nu noteikti nē. Nezinu, vai esat pamanījuši, ka LNT jums pamatīgi iekabina ar savām paralēli rīkotajām debatēm? 

pate    16:57  |  29.09.2010.

kada jega savakt pusi demagogu, kas vardos saka vienu bet darbi ir pilniga, sviesta un kadu diskusiju limeni var gaidit no neiglitotiem cilvekiem, kuriem ir grutibas ar elementaru matematiku. Kamer Usakovs un Slesers nav izplidijusi Ridziniekiem dotos solijumus lai sez savas vietas un melnas miesas pilda tos lidz galam un nav ko jaukt gaisu visa Latvija ar kautkadiem murgainiem kartejiem solijumiem, ka tirgojoties=nodrosinot Krievijai tranzitu par sviestmaizi, uzdavinot Incukalnu utt. Latvija dzive ies uz augsu. Vai pedejais solijums no Lesinska, ka ja negribi ziema nosalt, tad labak balso par SC/LPP. 

A.Zīlīte  hugo1507@inboks.lv  19:08  |  29.09.2010.

Un tomēr man gribas vēl un vēl reiz likt uzsvaru uz to, ka Latvijas republikas vēlēšanu likums un klārtība nav likumīgi. Saeima ir darba nāmējs pie Tautas, kura ir tās darba devējs. Saeimu ievēlēt drīkst tikai pēc tautas referendumā apstiprināta likuma un kārtības. Lūdzu paskaidrojiet man, kāpēc tas nav izdarīts. tauta šajā likumā ienestu daudz ko tādu, kas neļautu deputātiem justies kā neaizskeramiem varoņiem, bet liktu tiem strādāt Tautas interesēs. 1. Valsts prezidents ir jāvēl Tautai, nevis partiju koalīcijas padomei. 2. Jābūt relatīvi vienkāršai atsevišķu deputātu atsaukšanas kārtībai, ja tie nestrādā tautas interesēs utt. 

tante  nbr@inbox.lv  19:51  |  29.09.2010.

Domāju, ka esat izlasījuši šodien Baibas Sipenieces rakstu "Apollo" un daudzskaitlīgās atsauksmes. Nospiedošais vairākums - "Kā naglai pa galvu...!" Man gribas jautāt - Kāpēc nekad nav ticis apspriests jautājums par Latvijas sieviešu lomu politikā? Vakardien parādījās kā anekdotiska ziņa - "Blondīnes izvēlas premjeru..." Tas ir aizskaroši. Es uzrakstīju komentāru, ko atkārtošu arī šeit. "Ja man būtu teikšana, tad barvedi vajadzētu izvēlēties tā, kā to dara bara dzīvnieki, nonākuši ļoti smagā izdzīvošanas situācijā. Viņi par barvedi izvēlas ne to stiprāko, ne arī skaistāko, ne arī to, kas visskaļāk prot baurot. Šajā situācijā viņi par barvedi izvēlas to gudrāko, kurš spēj atrast un izvest sava bara dzīvniekus ūdens un barības bagātākās vietās. Tā, lūk! Man jau liekas, ka tas Šķēles "sabrauktais ezītis" šīm prasībām atbilstu vislabāk... Pie tam, viņš ir arī visdrosmīgākais.. Viņš nav baidījies uzticēties un būt par barvedi visdaudzskaitlīgākajai sieviešu partijai. Pārējiem skaistuļiem un taurētājiem sievietes klātbūtne traucē izrādīt savas krāšņās spalvas..." Sieviete ir dzīvības devēja, sargātāja un arī šobrīd, atrodoties tik smagā izdzīvošanas situācijā, sieviešu klātbūtnei politikā un valdībā varētu būt izšķirošā loma. Mums ir tik daudz gudru un varošu sieviešu! Sipeniece ir uzdrošinājusies pavērt šim procesam vaļā slūžas. Palīdziet viņai aktivizēt visas Latvijas sabiedrībā ievērojamās un godājamās sievietes pateikt Saeimas vēlēšanās NĒ visiem zagļiem, blēžiem, lielajiem banku parādniekiem, shēmotājiem, sabiedrībā pazīstamiem pielīdējiem un visiem citiem bulku gribētājiem - NĒ, NĒ un vēlreiz nē! 

Nuarts    20:59  |  29.09.2010.

Pilnīgi tukšs raidījums paredzams, bezjēdzīga muldēšana. Labāk būtu kādus kandidātus riktīgi iztirpinājis. A tā... mēsls ne raidījums, garlaicīga muldēšana. Kas i, Dombur, liek Tev muti turēt? 

:(((    21:13  |  29.09.2010.

kāpēc šis raidījums internetā ir pieejams tikai Lattelecom interneta klientiem? :((( 

Ilze  ilzejansone21@gmail.com  21:31  |  29.09.2010.

Pievienojos - kāpēc LTV1 mājaslapā rakstīts, ka ir pieejama tiešraide internetā knl.lv mājaslapā, bet reāli tomēr nav??? 

Anita    22:24  |  29.09.2010.

Man piemēram arī uzdeva Vienotības - GfK aptauju. Kad es jautāju, vai citas izvēles nav. Aptaujātājs teica, ka šoreiz nē - kuru es no šiem 2 izvēlētos. Līdz ar to aptauja jau tai mirklī ir nepareiza - jo, ja būtu iespēja izvēlēties - es izvēlētos citu, bet aptaujā pateicu DOmbrovskis, jo no šiem diviem. 

Oļģerts  roobiis@inbox.lv  22:28  |  29.09.2010.

Man nekad nav bijis skaidrs,kas maksā algu pētījumu kompānijām. Un vēl trakāk, kas maksā politologiem...? 

melder    11:48  |  30.09.2010.

Es ceru, ka kaads no raidijuma vaditajiem lasa shos cilveku komentarus, jo dazos no viniem ir sakariigas domas un viedokli. Gribetos teikt, ka vakardienas raidijumu (ja to taa var nosaukt) var vertet viennozimigi kritiski. Tas bija absoluuts absurds. Protams, ja tas apzinati tika veidots taads, tad taa veidotajiem buus vienalga un nevienu komentaru seit neviens nelasiis vai arii neuztvers nopietni. Lielaka dala prieksvelesanu debasu ir neinteresantas un neprofesionalas. Plus tajaas biezi vien truukst svariigaa. Interesanti, kaapeec tas taa ir (retorisks jautajums)??? Ja runaa par vakardienas debatem, tad jajautaa vai kaadu dazas dienas pirms velesanam vispar interesee kaa tiek veiktas aptaujas un peec kaadaam metodeem ko tur apreekina? Ir daudz buutiskaki jautajumi, par ko ir jaarunaa un uz ko cilveeki jaavedina domaat. Ja reiz KNL pretendee uz debasu karalienes titulu, tad Oskaru ceremonijaa taa paarliecinosi zaudeetu. 

melder    11:51  |  30.09.2010.

Plus veel gribetos piebilst, ka no Jana Dombura sajas gandriz vai pedejas debatees gaidiju vairaak... 

Jānim Domburam?  riebjas@riebjas.lv  14:52  |  30.09.2010.

Kāpēc nav pieejams raidījuma video? Vai tad raidījumā tika kaut kas pateikts tāds, ko nevajadzētu rādīt tautai? 

Jāni Dombur  jautājums@jautājums.lv  15:26  |  30.09.2010.

vai tik šis nav pirmais gadījums Jūsu darbības ilgajā vēsturē, ka tik ilgi nevīžojat ievietot video? Vai varbūt "bojāts horizontālais taimkods"? 

āpsis    20:40  |  30.09.2010.

garlaicigi, Dombur, vai Jums arī bail? Pēdējie raidījumi uzkrītoši bezzobaini 

norocka    10:25  |  01.10.2010.

Jau 3. reizi pārslēdzu uz LNT - tur vismaz asums tam raidījumam... Dombur, kas notiek ar Tevi???!!! 

veYuSWovbV  zikIxQZROWPWrkeY  05:41  |  02.09.2012.

A miutne saved is a minute earned, and this saved hours! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: