Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Bija paredzēts, ka Saeima likumprojektu „Par mikrouzņēmumu nodokli” galīgajā lasījumā pieņems vēl pirms Saeimas sesijas beigām, taču atbildīgā Saeimas komisija nolēma pieņemšanu atlikt, jo Saeimas Juridiskais birojs bija konstatējis pretrunas ar Satversmi. „Jaunā laika” Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietniece Solvita Āboltiņa 16.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” atzina, ka viņas partijas biedra ekonomikas ministra Arta Kampara izstrādātais projekts ir brāķis. Deputāti piekrita, ka mikrouzņēmumu nodokļa jautājums ir jāatrisina jau vasarā, taču neviens vēl nepiedāvāja risinājumu, kā pretrunas ar Satversmi novērst.
LIETUVA    17:25  |  25.06.2010.

Lietuvaa ienaakuma nodoklis mikrouzneemumiem ir tikai 5% !!! Kapec mums ir 2x lielaks!???? Tad jau labak muusu mazajiem uznjeemumiem juridiski registreeties Lietuvaa... ! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: