set_attribute: block [Raksts_Comments_0] not found! Kas notiek Latvijā?
  Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.04.2024.
 
Ceturtdien Saeima galīgajā lasījumā pieņēma jauno Maksātnespējas likumu. Tas attieksies gan uz juridisku, gan fizisku personu maksātnespēju, taču lielākās kaislības ir ap fizisko personu maksātnespējas regulējumu, jo Tautas partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis un „Saskaņas centra” frakcija iesniedza priekšlikumu, kura rezultātā parādniekam būtu iespējams saistības dzēst jau pēc diviem gadiem, to laikā maksājot kreditoriem trešdaļu no saviem ienākumiem, neatkarīgi no to lieluma. Šo kredītņēmējiem labvēlīgāko redakciju Saeima arī atbalstīja, lai gan deputāti 16.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” nesniedza pārliecinošus pretargumentus tam, ka grozījumi ir ne tikai labticīgo kredītņēmēju, bet arī spekulantu interesēs.


Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: