Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 03.05.2024.
 
Pēdējo divu nedēļu laikā Latvijas sabiedriski politisko norišu telpa papildinājusies ar četrām jaunām organizācijām – „Meierovica biedrību par progresīvām pārmaiņām”, partijām „Par prezidentālu republiku” un „Ražotāja Latvija”, un kustību „Par labu Latviju”. Ko šis jauno politisko aktivitāšu vilnis grib un var mainīt Latvijas politikā, ar ko šīs organizācijas atšķiras viena no otras un to konkurentiem, pēc kādiem kritērijiem tās vērtēs partnerus un oponentus – tie ir šīvakara debašu „Kas notiek Latvijā?” pamatjautājumi.
1-20 ; 21-40 ; 41-50 ;
ZZZ    22:09  |  31.03.2010.

Plaude, Ķirsons un Belēvičš ... pareizi Dombur.. viņiem ir ko kaunēties, bet kauna ta nav ... KĀDA PAREX BANKA!!!! :((( 

ZZZ    22:11  |  31.03.2010.

Par Slesera kgu arī es varu atbildēt... Lido tirgus teritorijā... tikai uzņēmums strādā ļoti, ļoti nožēlojami, BET īpašnieki dzīvo tīri labi... 

ZZZ    22:13  |  31.03.2010.

Kādi Ķirsonam juristi :)))) 

ZZZ    22:15  |  31.03.2010.

Manuprāt šis raidījums ir jābeidz - nav tie sarunu biedri... 

ZZZ    22:20  |  31.03.2010.

Ir, ir iespējas ... tagad es pats pretendēju uz Altum... :) 

ZZZ    22:25  |  31.03.2010.

Absurds par nerezidentiem!!! 

ZZZ    22:27  |  31.03.2010.

Kādi INVESTORI?!? demagoģija!!!! 

ZZZ    22:28  |  31.03.2010.

Lauku restorānu ir jāatver Rīgā :) 

sveiki, "biznes    22:29  |  31.03.2010.

Lubiņš, katlu ražotājs muld par deviņiem, bet deķi nezin! Paskats bāls. Uz šito fona pat Ēlerte izskatās tīri labi, kaut gan seja liek domāt, ka lieto... 

Dina    22:35  |  31.03.2010.

Cienītie Ķirsona k-gs un Plaudes k-dze. Ar tādiem politiskajiem līķiem kā Šķēle un šlesers balastā, jūs nogrimsiet. Viņi jūs velk uz zemi kā 2 smagi akmeņi! Tas ir bezceris. Es gandrīz vai tākā uzskatu par naidīgu attieksmi to, ka jūs cenšaties mums pa otram lāgam iemānīt šo veco zupu, kurā jau ir tārpi. Ar viltu. Nogarnējot pa virsu ar sevi. Kā gan var mainīt situāciju ar tiem, kuru dēļ viss ir dēlī. 

sivns    22:37  |  31.03.2010.

Vai tas Apinis nav sadzēries? vismaz izskatas gan... 

Ina    22:37  |  31.03.2010.

Savādi,ka iet runa tikai par uzņēmējiem,kuri aizies politikā,lai aizstāvētu uzņēmēju intereses.Tautu nemaz nepiemin: tai nav!!! nekādu interešu: skolotāji,sētnieki,ārsti,pensionāri.Uzņēmēju alkatība ir valsti ierāvusi bezdibenī.Tagad viņi trako,pilnīgi nesakarīgi runā.Ja jau tie uzņēmēji pametīs biznesu/tātad ražošana tiek pilnīgi apturēta/'Murgi.ĶIRSONU jau min kā Daugavas pārdevēju-negribas ticēt,bet mēs jau daudzkam neticējām,bet atklājās,ka mūs naudasmaisi izsaimniekoja pat pensiju fondu. Šie tēvoči pat runā,ka uzņēmējiem vajag 'atlaist'parādus.ĀRPRĀTS.lABĀK JĀSLĒDZ ĀRĀ Domburs-citād nevarēs aizmigt. 

skatītāja    22:55  |  31.03.2010.

hahahahaaaaaaaaa, šitik labs humoršovs sen nebija redzēts. Beigās arī Domburs pārteicās - "pēc vēlēšanu brīvdienām.." :) nevis Lieldienu. Bet vispār Domburs ar gadiem kļūst labāks un labāks. Šovakar bija tiešām šiki. Un tāāāāādu pērļu birumu "Uzņēmēji, kas kontrolē politiķus" (esot vajadzīgi - Ķirsons), "Kas ir politikas kvalitāte?" nu, graujoši. 

patika    23:26  |  31.03.2010.

patika, kā Ēlerte pajautāja Ķirsonam - un kas tad tiek darīts ar politiķiem, kas lauž līgumu un nepakļaujas uznēmējiem? T.i., vai tos nolidina pa kāpnēm? :)))))) Ēlerte ar Čigāni šoreiz bija kā skolotājas bērnudārzā :) Bet nu TĀDS šovs... kaut kas neredzēts. 

auzas    00:23  |  01.04.2010.

tā arī nevienu konstruktīvu priekšlikumu "uzņēmēji" nepiedāvāja un runātāji viņi arī švaki, stostās un māj ar galvu. skatītāju balsojums objektīvi parādīja spēku samēru.. uzņēmējiem vajadzīgs kāds kas runā. 

Dina >auzas    01:06  |  01.04.2010.

"uzņēmējiem vajadzīgs kāds kas runā" - zini, viņiem jau būs kas runā un kam nevar aizbāzt muti - Šķēle un Šlesers. Bet jo viņi vairāk runās proporcionāli, jo ruks balsis. Nedomāju, ka tā vaina ir iekš runāšanas. Vaina ir iekš tā, ka šie uzņēmēji ir garnīrs uz sūda. Jo Šķēlem ar Šleseru nupat ir pillas bikses, ka netiks vairs pie varas, jo paši savas sejas ir diskreditējuši. Un ja uzņēmēji ir šādi, kas stutē klibos Š un Š, tad skaidrs, ka JAUNU viņi neko nest negrib un arī principā nav pret Š un Š "gāzi grīdā un spekulācijām siltumnīcas apstākļus" politiku, kas mūs ir novedusi tur, kur mēs esam un kas tagad tiešā viedā gremdē Ķirsona un Plaudes un Co biznesus un mūs visus, jo naudu ta vajag no kurienes raut un ko daram - maksā visi - es tu, Ķirsons un Plaude. Par to, ka ruksīts pēc šķēles pasūtījuma sēdēja un smaidīja līdz pēdējam un taaaa negribējās, piemēram, spekulācijas siltumnīcas apstākļus nedaudz piežmiegt, kad jau bij skaidrs, ka ūdens pavisam konkrēti smeļas mutē un ir pēdējā stundiņa kaut ko darīt. 

Karamba  fandango77@inbox.lv  06:18  |  01.04.2010.

Nu, lielisks raidījums. :) Brīnišķīga, visā savā groteskumā ( Ķirsons kā vienīgais savai domai ticošais ).Tikai, personīgi zinu, kā iet patriota Ķirsona darbiniekiem ...tā pa ...ļoti lēto iet vispār :) .. Par pārējiem, var tikai apbrīnot sparu,pieklājīgi sakot- uzdrīkstēšanos, kā mēģenes līmeņa vienkāršie organismi uzdodas par nācijas glābējiem.. Kaut kā šķiet, ka mans Duksis vairāk labumu nestu..:))Nu, vismaz, nesacūkotu noteikti :) Azvien nebeidzu brīnīties- kas tie par Jāņiem,Daiņiem,, kas tā smuki dodas čakarēt savu sābri zemnieku, vai pašvaldībā zagt datycop papīru.. Kur viņi tādi radušies?.. Mammas ir,vispār bija?.. Neticās kaut kā. 

Tom  thomas.j.schmit@gmail.com  07:34  |  01.04.2010.

It amazes me that Gunārs Ķirsons can even stand up straight! It seems, from his claims, that the entire weight of the state is on his back! 

Vija - patika    09:30  |  01.04.2010.

Patiešām, mēs vakar no sirds izsmējāmies, tikai šodien gan tāda šķērma sajūta, jo ir taču jādzīvo šajā valstī! Abas dāmās kruto( kā paši sevi uzskata!)veču vidū patiešām izskatījās kā audzinātājas jaunākā vecuma grupiņā. Tās uzņēmēju runas pilnībā pārliecināja, ka tikai (un vienīgi!) biznesa problēmas liek līst vēl tuvāk silei, iebīdīt savējos amatos, jo tās ir gadiem pārbaudītas vērtības, kuras šobrīd ir apdraudētas! 

vecais-2    09:33  |  01.04.2010.

Domburs par daudz piespēlē valdošajiem un šajā gadījumā Elertei. Ķirsons, protams, ir zābaks politikā ar lieliem parādiem bankām un tāpēc jāēdina gan Šlesers, gan visa tā draudzīgā ierāvēju un kampēju banda. Arī Plaudei un pašam Kampējam jāglābjas no slīkšanas. Bet tas nenozīmē, ka sorosistēm jāmāca mūs dzīvot. Tā muldēšana par demokrātiju un rietumu orientāciju, un čupošanās ar emigrācijas letiņiem arī ir vainīga pie situācijas, kādā ir Latvija. Iedomājieties Elertes tukšo runāšanu Saeimā, būs viens cirks un apsaukāšanās ar Saskaņas centru! 



1-20 ; 21-40 ; 41-50 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: