Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Šīs nedēļas sākumā Tautsaimniecības padomē publiskotās Finanšu ministrijas sagatavotās pamatnostādnes par nodokļu un nodevu sistēmu turpmākajos gados, kas jau paguvušas izraisīt asu pretreakciju par PVN samazinātās likmes atcelšanu, arī jau ilgāku laiku aktuālais jautājums par nodokļa mazināšanu tūrisma nozarei un citas nodokļu politikas versijas – tie ir izejas punkti šīsnedēļas diskusijai „Kas notiek Latvijā?”.
1-20 ; 21-40 ; 41-55 ;
Ilze    22:33  |  03.03.2010.

Ja, neviens nemaksās nodokļus, tad varam to bodīti klapēt ciet ar to domājot valsti! Kā var nemaksāt!? 

Jukums    22:36  |  03.03.2010.

Ošlejs diezgan sakarīgi runā. Protams, jābūt ražošanai. Ar spekulatīā tipa ekonomiku neizdzīvosim. Un, protams, jatiek galā ar šleseriem, lembergiem, šķēlēm. Nu jau arī ar Rīgas satiksmes fruktiem, krūmanēm, bankas parazītiem utt Tikai, neticu, ka politiķi ko mainīs - viņi labāk izputinās valsti pavisam nekā atteiksies no savām privilēģijam. 

Hi-hi    22:36  |  03.03.2010.

:))))))))))) kā sabiedrība uzticēsies Šķēlem un Šleseram redzot ienākumus un attiecīgi nodokļus. 

Kas tur bija    22:37  |  03.03.2010.

Par nulles deklarācijām? 

:))    22:40  |  03.03.2010.

ķert vajag nemaksātājus un noteikt lielus sodus, piemērot anonīmo ziņošanu. 

Teiciens    22:44  |  03.03.2010.

Amerikā nevar izvairīties tikai no nāves un nodokļiem. Pie mums no Šlesera&Šķēles un nāves. 

Paprasiet tūrbiz    22:45  |  03.03.2010.

Lai oficiantes un visi citi paprasa savējiem, cik omītei pensija un vai bērns saņem izglītību un veselības aprūpi? 

Zemītim    22:48  |  03.03.2010.

Ko Slakteris, Kalvītis no TP nostādnēm izdarīja, noveda valsti līdz bankrotam un tagad nodokļu celšana ir SEKAS 

Viens no kolēģie    22:53  |  03.03.2010.

Jāni! Tu esi tik nepieklājīgs, ka kauns skatīties! No istabas neērtības dēļ jāskrien ārā. Pašapzinīgs, pārgudrs - tas viss štrunts. Bet pārtraukšana pusvārdā, domu nojaukšana - drausmīgi krīt uz nerviem. Cilvēki praktiski nevienu teikumu nevar pateikt līdz galam... Tā krogū pie galda ņemas kāds, kas ierāvis vairāk par citiem un gudrāks nekā citi! Vienkārši kauns! 

andris  faiters@inbox.lv  22:56  |  03.03.2010.

Esmu vīlies Jūsu raidījumā.Spriest par to ko, vajadzētu, var visi un gadiem. Varbūt beidzot ir jāmaina nosaukums uz " Kas notika Latvijā?" un pastāstīt un paprasīt ar cik un uz cik ir notiesātas atbildīgās personas , vai personu grupas,kuras ir pieņēmušas vienu vai otru lēmumu. 

haralds  haralds@ml.lv  22:58  |  03.03.2010.

... es atbalstītu jautājumu, ka ... ļeru, ļeru, ļeru ... caur to mēs uzskatām, ka ļeru, ļeru, ļeru ... nodokļu uzticamība ... ļeru, ļeru, ļeru ... es gribu teikt, kad ... ļeru, ļeru, ļeru ... sapratīsim arī to, kad ... ļeru, ļeru, ļeru ... šī te pate oficiante ... ļeru, ļeru, ļeru ... notiek krāpnieciskās PVN ... ļeru, ļeru, ļeru ... šie visi ir virzieni, kas vērsti šajā virzienā... ļeru, ļeru, ļeru par to ļeru - ļeru - nu, ka varēs priekšvēlēšanu runās - tas bija tā mīļi! 

Kārlis  karlis70@inbox.lv  08:57  |  04.03.2010.

Jāni, vajadzēja iepazīties nedaudz vairāk ar tēmu, tad brīdī, kad FM pārstāvis sāka runāt demagoģiju par to, ka tūrisma bizness apzog budžetu dēļ PVN starpības( 10-21=11%), nebūtu palaidis to garām. Žēl.... Tērisma nozare ir diskriminētākā nozare no visiem eksportētājiem! JEBKURŠ RAŽOTĀJS PĀRDOD PRECI ĀRPUS LATVIJAS UZ ES AR KĀDU LIKMI? NULLI!!!!! To jau nu vajadzēja zināt...žēl... 

ms    13:46  |  04.03.2010.

Par progresīvo algas ienākuma Jau mēģinājām bāzes likmes no 100..300... no 1000..2000 nevarēja, jo neesam Norvēģijā.... muļķības. FM kungi neko nezin, jo tās likmes būtu jāpiemēro Neo klientiem valsts aparātam, budžeta iestādēm un rezidentiem, kam maksā nerezidentu organizācijas un uzņēmumi, jo privātbizness pārietu un sadalītos no darbņēmējiem uz pašnodarbinātajiem, kas jau lielā mērā ir noticis. Par nekustāmo un vidusslāni Neviens neuzņēmās skaidri atdalīt maksājumus no sava patērētā īpašuma no maksājumiem, kas attiecās uz biznesu. Par PVN un ēnu ... „ļeru, ļeru ... sapratīsim arī to, kad ... ļeru, ļeru, ļeru ... šī te pate oficiante ... ļeru, ļeru, ļeru ... notiek krāpnieciskās PVN” ... . Tas bija skaisti un parādīja runājušo kungu izpratni par cēloņiem, sakarībām un struktūru. Patika raidījuma cilvēciskais griezums, kas parādīja iznīcināto biznesu vs. spožo pārvaldi. 

Miervaldis  mbreihs@inbox.lv  14:30  |  04.03.2010.

Skats no piramīdas apakšas: Pirms diviem gadiem bija stabila tendence legalizēt ienākumus un maksāt nodokļus. Šobrīd, kad ienākumi tikai samazinās, palielināt iedzīvotājiem nodokļus ir tikpat absurdi kā amputēt rikšotājam kājas. Pavīdēja blakustemats- administratīvā tiesa- pilnvērtīgs temats absurda šovam.Divu gadu un piecu kilogramu papīra pieredze cīņā ar pašvaldības ieņēmumu pārvaldes un Rīgas Domes cinisma dzirnavām. Secinājums: der padomāt par cēloņiem ,motivāciju un mērķi šai skumjajai valsts politikai........ 

Trans Union Fina  infotransunion01@gmail.com  21:18  |  16.03.2011.

Cienījamie Klienta Tas ir jāpaziņo sabiedrībai, ka TRANS-SAVIENĪBAS FINANŠU IEGULDĪJUMI ir uzsākusi iespēju ikvienam nepieciešama finansiāla palīdzība ... Mēs dodam no aizdevuma nopietni domājošiem cilvēkiem. Mūsu kursi ir ļoti lēti un pieejamu. Mēs arī darbojas īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumi, .. 3%. Mēs esam Dieva baidoties, un mēs esam cieņu līdzcilvēkus. Nokļūt pie mums šodien, ka aizdevumu, ka jums ir vienmēr vajadzīga un saņemt aizdevumu tagad. Sazinieties ar vadības pa e-pastu: infotransunion01@gmail.com iegūtu vairāk informācijas. * Personal Loan * Home Loan * komerciālu aizdevumu * privātā kredīta * Business Loan * Auto Mobilie Loan * Car Loan Kredītņēmēju INFORMĀCIJA Pilns vārds un uzvārds: Valsts: Stāvoklī. Adrese: Tālruņa numurs: Sekss.: Vecuma.: Kredīta summa: Aizdevuma ilgums: Lai Loan: Nodarbošanās: Ikmēneša ienākumi: gada ienākumi: Skenētas kopijas I.D karti: Vai sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu, ja Jums ir interese par mūsu pakalpojumiem. E-pasts: infotransunion01@gmail.com Paldies jau iepriekš, jo mēs esam noteikti, lai piedāvātu Jums uzticamu pakalpojumu. Attiecībā, Dr Regan Keagan. 



1-20 ; 21-40 ; 41-55 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: