Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Vakar „Kas notiek Latvijā?” debašu tematikas mērķis bija ietvert divus it kā paralēlos valdošās koalīcijas un valdības tapšanas virzienus – domstarpības par ideoloģiskajiem jautājumiem un valdības deklarācijas izveidi saistībā ar nākamā gada valsts budžetu un ministru personālijām. Brīdī, kad kopš vēlēšanām rit trešā nedēļa, bet līdz jaunās Saeimas sanākšanai atlikušas mazāk nekā divas, ir gana daudz argumentu, lai teiktu, ka šī mēneša ietvaros pat ne pusceļš vēl nav sasniegts.
anri    15:21  |  21.10.2010.

"...viņš, vismaz publiski, nav viesis diez ko lielāku skaidrību, par kādiem sociālekonomiskajiem jautājumiem, nodokļu un izdevumu izmaiņām, starp kuriem politiskajiem spēkiem ir vai nav ja ne vienotība, tad vismaz sapratne un vienošanās." (J.Domburs) Kamēr tu nezini, uz kurieni tu ej, tur tu arī nonāc! (Sena ķīniešu gudrība) 

Aldonis  skaidrais@aol.com  18:44  |  21.10.2010.

Varbūt jau Jānim Domburam (JD) kaut kur ir arī taisnība. Taču mani,izsenu KNL fanu, satrieca vakardienas pārraide! Lieta tāda, ka JD steigšus jāmaina savs runas veids! Vismaz attiecībā uz Valdi Dombrovski! JD aizmirst, ka vairs nerunā ar vēlētāju uzticību nebaudošu mazākumvaldības vadītāju Valdi Dombrovski, bet gan tautas mīlētu un uzticību baudošu jaunās Saeimas lielākās frakcijas premjera kandidātu Valdi Dombrovska k-gu!Lūdzu JD to ņemiet vērā! 

Jānis Domburs    10:42  |  22.10.2010.

Aldoni, it nemaz neesmu aizmirsis un respektēju, ka Dombrovskis ir premjera kandidāts no tās apvienības, kura uzvarēja vēlēšanās ar nepilnu trešdaļu vēlētāju balsu. Taču, no šī fakta var izrietēt gan Jūsu apgalvojums par tautas mīlestību un uzticību, gan arī tas, kas arī mums abiem jāņem vērā, ka vairāk kā divas trešdaļas vēlētāju varbūt ir atšķirīgās domās:-). Bet galvenais - es allaž neaizmirstu, ka žurnālistikas uzdevums ir kritiska un prasīga pozīcija pret jebkuru politiķi. Paldies fanam par kritiku, pieņemu to pārdomām, tomēr uzskatu un varu argumentēt, ka mana nostāja raidījumā atbilst pamatoti kritiskai pieejai saistībā ar konkrēto tematiku - gan par koalīcijas veidošanu, gan valsts budžeta gatavošanu. Jānis Domburs 

pārdomas no lauk    13:55  |  23.10.2010.

patīkams pārsteigums, izlasot J.D. atbildi koment. bet cien. Jāni mēs patiešām ļoti liela daļa iedzīvotāji (dažāda vecuma) gaidām, lai KNL raid. tiktu izrādīta lielāka cieņa mūsu premjeram, kā politiķim, kurš ar savu DODĪGO darbu cenšas iedzīvot. labā, un ļoti lūdzu savos raidījumos respektēt kaut element. pieklājību bez agresijas (dom. ka pēd. raid. bija norm. par citiem.Vēl lūdzu uzaicināt uz saviem raidījumiem politoloģi Ilzi Ostrovsku- jo viņas izteiktie viedokļi ir ticami un argumentēti. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: