Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Šīvakara „oligarhu kapusvētku” akcijā izvirzītie aicinājumi un risinājumi, kā arī citādi iespējamie politisko un sabiedrisko procesu pārmaiņu mērķi un to sasniegšanas līdzekļi saistībā ar lielo atbalstu guvušās Valsts prezidenta 28.maija runas aicinājumiem – šāda ir tematika šīsnedēļas publiskajām debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
1-20 ; 21-22 ;
pārdomas no lauk    18:40  |  09.06.2011.

Cien. J.D. visu laiku uzskatīju ka Jānis ir viens no retajiem-agresīvajiem žurnālistiem..kuri zina daudz vairāk par oligarhiem un politiķiem- žuļikiem, kā atļaujas pateikt ēterā. Paldies ka uz raidījumu tika uzaicināts G. Grūbe, kura raidījumu likvidēja pirms vair. gadiem, Prieks un patīkami ka Grūbe ir atkal atgriezies, Žurnālisti, nekad neaizmirstiet ka jūs esiet 4 VARA.KURA IETEKMĒ VALSTS POLITIKU, Un ja es dzirdu atziņu, ka TP Šķēle ir likumīgi ievēlēts šajā Saemā, tad tas ir pateicoties oligarha Šķēles naudai JO ŠĶĒLE VĒL ŠODIEN TIESĀJAS PAR PĀRTĒRĒTIEM REKLĀMAS NAUDAS LĪDZEKĻIEM IEPRIEKŠ. SAEMĀ--Kā var atļaut piedal'vēlēšanu kamp. uz šo Saemu, ja nav nomaks. pārt. rekl. nauda- kas ir spilgts pierādījums ka TP ir nopirkusi savas balsis.Labi, nevar "nomaks. pārt. rekl.naudu", jo tiesas darbi ievelkās, tad VAI VISPĀR DRĪKST BALOTĒTIES UZ NĀKOŠO SAEMU?? Tikai loģiski būtu ka nedrīkst, un ja nedrīkstētu bez tiesas , tad Šķēle atrastu risinājumu lai tiesa notiek ātrāk...nevis apzināti novelk.Cien. Jāni, pilnīga taisnība jaunajiem aktīvistiem par vecāka gada gājuma cilvēku naivumu attiec. uz vēlēšanām, strādājot 19 gadus par soc. darbin. un daudz pārrunājot ar vec. gada gāj. cilv. viņi joprojām akli uzticas šodienas žuļikiem--jo viņi NESAPROT kā var teikt vienu, bet darīt ko citu...un tikai inteliģentu un aktīvu jauniešu un zinošu polit. aktīvai darbībai ir iespējamas krasas atmodas pazīmes, un ļoti nožēlojami un pretīgi klausīties tajos cilvēkos kuri aizstāv un liek atbildīgos amatos tos politiķus, pār kuriem krīt kaut viena ŠAUBU ĒNA...visas cerības uz jaunatni,un zinošu 4 varu, kura mēģina mainīt visatļautību visaugstākajos varas ešalonos.. 

ATMIŅA    18:58  |  09.06.2011.

cien. J.D. mēs neesam aizmirsuši Tavu aso raidījumu, kur bija dialogs ar uzaicin. politiķi, Tu biji ļoti tieš un zinoš un NENERTS šIEM PAŠIEM OLIGARHIEM, KURI TAVU VADĪTO raidījumu likvidēja uz ilgāku laiku...bet kā vajadzēja turpināt izmeklēšanu par Šķēles zelta podiem, par lattelecom, par uzņēmumu privatizāciju un t.t. kājas oligarhiem sāka augt jau no 1990 tiem gadiem, kad mēs "AĻOŠAS" vicinājām karogus, viņi kala plānus Latv. ceļa part. vadībā PRIHVATIZĀCIJAI.. 



1-20 ; 21-22 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: