Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Aizvadītās prezidentūras četrgadē Valsts prezidents vairākkārt izteicies un arī „Kas notiek Latvijā?” studijā atbildējis uz jautājumiem par tēmām, kas kļuva par centrālajām Valda Zatlera vēsturiskajā 28.maija runā – oligarhi, korupcija, naudas un varas attiecības. Agrākās atbildes ir viela pārdomām gan par prezidenta evolūciju, gan par problēmām un to risinājumiem.
Irēna  oviro@inbox.lv  16:10  |  31.05.2011.

Var visam piekrist, tikai pašlaik galvenais ir IZMANTOT doto iespēju, pagriezt VISIEM procesu vajadzīgajā un pareizajā virzienā, neklausīties jampampiņu, ākstu, liekuļu, meļu, zagļu, rebju taisītāju = oligarhu = un viņu pakalpiņu māžošanos mēdijos, kā vakar Panorāmā, Preses klubā, daļēji TV3 ziņās, nerunājot par LNT. Tāda sajūta, ka Lembergs JAU nopircis sev priekšvēlēšanu kampaņu, kurā rupji mīda kājām visu patieso, rupji apsauc visus, visus nostāda muļķa lomā u.t.t. Liels lūgums jums, Dombura kungs, parādīt visas IESPĒJAS, kuras noteikti būtu jāizmanto šajā mums tik negaidīti veiksmīgajā situācijā. BEIDZOT IR cerības!!! Paldies par visu, jo jūsu un Streipa kunga raidījumi ir kā plāksteris uz šurojošās brūces jau daudzus gadus...Varbūt varam sākt uzlabot šo slimības gaitu ar pakāpenisku izveseļošanos? Kur radošās savienības, kas pirmās atbalstīja kolektīvi Zatleru? Pagaidām tikai āksti un viņu pakalpiņi rēgojas kā murgs visur... 

buen.a@yandex.ru  16:58  |  31.05.2011.

Izlasīju pirmās trīs rindkopas, tālāk nevarēju. Viss ir pareizi, bet pārāk sausi un garlaicīgi. Tas, kurš rakstījis, nav labs rakstītājs. 

Ilvars    18:01  |  31.05.2011.

Pilnīgi precīzi teikts par to, ka izzagšanā un rebju kārtošanā ir piedalījušies arī daudzi citi frukti. Jābūt muļķim, lai nesaprastu, ka tā tas notiek visur pasaulē, bet jāzin jau ir arī mēra sajūta. Un tieši šai prezidenta uzrunātajai trijotnei ar to mēra sajūtu ir klājies visgrūtāk. Te pat neiet runa par kādu atsevišķu sev labvēlīgu lēmumu pieņemšanas izbīdīšanu, bet apzinātu, sistemātisku un ilggadīgu "darbu" savas impērijas vairošanai. Tas viss šobrīd ir iekaisis tik tālu, ka ir liels daudzums cilvēku, kas šos darboņus pat atbalsta ar visām ekstremitātēm, jo ir pilnīgi atkarīgi no tiem vai arī ir barojušies no radītās sistēmas. Kamēr nebūs novērsti apstākļi, kad trijotne ar milzīgo saprihvatizēto un sakampto finanšu līdzekļu palīdzību spēs piesasitīt un noturēt gudrākos prātus, nekas nemainīsies. Ko konkrēti darīt? Jāsakārto līkumdošana. Saraksts ar konkrētām izmaiņām ir zināms jau vismaz 5 gadus. 

ruta  daclazda11@yahoo.com  14:58  |  01.06.2011.

Izlasīju pēdējo komentāru. Tikai lūdzu nepopularizēsim domu, ka "jāzin mēra sajūta" Tā Latvijā jau tā ir dzīvīga, arī doma, ka Lembergs zog, bet tas nekas jo atmet arī citiem. SISTēma jāveido, kurā zagt, arī zagt no valsts būtu kauns un noziegums. Mums ir mūsu valsts, kura jāuztur, nevis vairs PSRS, no kuras nozagt katram bija prieks un gandarījums. Bērziņš parādījies jaunā kvalitātē, tik klaji cinisks savā papļurkstēšanā. Par politiķa viedokli to grūti nosaukt. Un jau draud, ka ņems priekšā drošības dienestus. Vai tā ir Lemberga sagatavotā "stingrā roka?" To derētu raidījumā tautai parādīt, citādi mums jau daudzi priecīgi, ka viņš kaimiņam iedevis maisu kartupeļu un pičuku nemaz nav prasījis. Kā tāds nonācis līdz prezidenta kandidātam?!!! Zatleram ar bij šmuce skapī un zoodārzs, bet vismaz intelekts attīstīts. 

Ilvars    15:29  |  01.06.2011.

Nevaru nepievienoties teiktajam, ruta, bet šobrīd ir milzum daudz Latvijas pilsoņu, kuri ir apjukuši un nesaprot atšķirību starp visiem kampējiem. Lemberga reitingi līdz nākamajām vēlēšanām nekritīs tāpat, jo viņu atbalsta vai nu ieinteresētie, vai tantuki ar ziediem, kuru izpratne par lietām robežojas ar "tas ir smuks, bet cits nav". Tas pats ir ar PLL. Atbalstītāji ir vai nu tie, kuri ir guvuši personīgu labumu laikos, kad rūca TP un PPP/LC mašīna, vai daļa iedzīvotāju no tām pilsētām, kuru vadībā ir bijis kāds no PLL partiju apvienības pārstāvjiem. Pārmest viņiem jau īsti nav ko- vien nedomāšanu ilgtermiņā. Nekādas būtiskas izmaiņas likumdošanā nevarēs notikt, ja, kā jau teica arī Dombrovskis, vairākums Saeimā piederēs PLL, ZZS un SC. Vienīgais risinājums (liels jautājums vai labākais), lai kas mainītos, ir Vienotības uzvara vēlēšanās un VL!-TB tik balsu iegūšana, lai abas šīs apvienības varētu nodrošināt vairākumu. Nereāli? Šodien diemžēl nereāli, ja vien ZZS, PLL un SC latviski protestējošais elektorāts nemainīs savu izvēli. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: