Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Valda Zatlera un Andra Bērziņa Valsts prezidenta amata kandidātu debates šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” ietvaros bija pirmā reize Latvijas mediju un Latvijas prezidentūras vēsturē, kad kandidātiem šādā „viens pret vienu” formātā televīzijas tiešraidē bija iespēja un pārbaudījums parādīt sevi, savus redzējumus un piedāvājumus. Šī raksta autoram kā debašu vadītājam un redaktoram nebūtu korekti sīki preparēt katra kandidāta (ne)pateikto, taču ir dažas versijas par konsekvencēm.
aa    20:39  |  26.05.2011.

Lai cik es biju skeptisks par Bērziņa kungu, viņš tomēr mani pārsteidza. Zatlers runāja kā no kanceles... kā no pils. Varēja redzēt, ka daudzas lietas otrs oponents uzņēma ar smīnu, kas skaidri norāda, ka tas dzīvē nedarbojas. Nu un par saturu - nu izskatās, ka Bērziņš ielika Valdim kloķi. Nu ne pamatīgu, bet priekš pirmās reizes ļoti nesliktu!!! Un te es piekrītu Bērziņam.. cik var runāt, ka atnāks kāds lielais ar investīcijām, un visiem citiem "cepumiem", kas mums uzlabos dzīvi.. Valstij jāzina ko grib, ko var, jādod cilvēkiem strādāt.. katram zeme, katram rokas, Latvijā ir mežs, viss ir te pat apkārt! Vajag izdomāt, kā to valstiski izmantot.. Kādas augsti pievienotās vērtības.. tie kas gribēs, tie izdomās.. Bet tie, kas brauc prom, kuri nevar atļauties bērnus, u.t.t viņiem ir jādod strādāt.. nu nocērtam kaut vai 1/2 no visa meža... taisām naudu, ir pesimisms, tas ir jāpārvar, un koki ataugs, bet ja ar tiek neaugs blakām bērni, tad nekas nesanāks.. Tā kā prieks, ka vismaz ir kāds ar ko Zatlera kungu salīdzināt. Gan jau ka tur ir kādas arī spēlītes, bet nu... Uz nākamo kārtu, ja tāda būs, tad atkal debati, un protams atbildību! Mēs neguļam.. Mums nav vienalga! Veiksmes! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: