Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
„Latvijas Hipotēku un zemes banku” (LHZB) gaida pārveide, izveidojot attīstības institūciju valsts atbalsta programmu īstenošanai un pārdodot bankas komercaktīvu daļu. 18.maija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” ar bankas pārveidi saistītās personas vērtēja valstij potenciāli draudošo zaudējumu apmēru, tomēr par sekām, kādas uz nodokļu maksātāju maciņiem atstās iepriekšējos gados LHZB izsniegtie kredīti „politiskajiem draugiem”, atbilžu nebija.
vasjad    12:04  |  06.12.2011.

Lietuvieši izdarīja ļoti gudru lietu. Tie ielika kaut kādu „miljardieri ar iesauku Antonovs” ar purnu tieši mēslu kaudzē, parādot to nabadzīgumu un tukšumu. Un tagad šim Antonovam neizdosies Lietuvas Valsts piekrāpt, kā tas tika izdarīts ar Snoras banku - 2. reizi. Jo viņš iespējams domāja, ka ja valsts pārņems banku un glābs to, tad būs iespējams tiesāties par bankas pārņemšanas nelikumību. Un atkal „pārvaldīt” to. Lietuvieši nebaidās miljardierus nosaukt par bankrotiem. Bet latvieši bailīgie. Un ņem miljardu, lai glābtu 2 bankrotējošus miljonārus! Bet varbūt ja šo miljonāru uzvārds arī būtu „antonovisks”, tad un LR neglābtu to banku arī? Lai pierādītu, ka latvieši nav bailīga (t)autiņa, vajag uzsākt kampaņu Laventu, Karginu, Krasovicki, Priedīti. Ļoti vienkāršu – nekādu lietišķu darījumu ar tiem. Nekādu lieku sarunu. Neviena lieka vārda. Lai to tuvinieki atteiksies publiski no viņiem. Jo citādi sanāk pierādījums, ka šie tuvinieki slēpj nozagto naudu un t.p. negrib atteikties no radniecības ar šiem „biznesmeņiem”? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: