Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Šonedēļ „Saskaņas centra” Saeimas frakcijas deputāts Juris Silovs nolēma nolikt deputāta mandātu pēc izskanējušās informācijas par to, ka viņam ir izvirzītas apsūdzības krāpšanā. 13.aprīļa publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” dalībnieki vērtēja, vai visiem politiķiem, pret kuriem ir ierosināts kriminālprocess, vajadzētu no amata atkāpties. Atklājās, ka studijā sēdošajiem politiķiem uz šo lietu ir gluži citāds skatījums nekā ekspertam un vēlētājam.
Pilsoni  rolex73@inbox.lv  13:18  |  21.04.2011.

Brīnums kā Silovs tik ilgi noturējās, jo par viņa alkoholismu viss pagasts zināja. Ir daudzkārtēja sakare bijusi ar šo biedru arī tad, kad kārtīgā pālī vizinājās pa pagastu utt. Lai kāds viņš tur būtu, bet nedz pasvaldībā, nedz valdībā, nedz citos cienīgos amatos viņam nav ko darīt! Tas pats attiecas uz viņa pēcteci un pudeles brāli tagadējo Garkalnes domes pr-tāju un vēl dažiem medību bieriņiem. Silti iesaku KNAB pasekot pašreizējam Garkalnes domes pr-tājam Mārtiņam Bauzem garkalnes priežu zāģētājam un NĪ mahinatoram. 

Pilsonis  rolex73@inbox.lv  13:30  |  21.04.2011.

Ja kādam mēdijam vai citam interesē informācija: 1. Garkalnes novadā notiekošais 2. Lielā baltezera aizsargjoslas 3. Kanalizācijas tieša ievadīšana Baltezera kanālā 4. Kā Ādažu 17 000 000 "vērtajs" kultūras nams tapa N.Breidaka "ļoti tuvas" sieviešu kārtas pārstāves vadībā. 5. Kā Ādažu kultūras namā teātra izrādes laikā regulāri ir bufetīte bez kases aparāta, kur pat Breidaka k-dze pērk alkoholu bez čeka, tā pat kā visi pārējie. U.T.T. ,tad rakstiet. Varbūt šo to varu kādam pačukstēt, jo nu jau iet pāri visiem rāmjiem! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: