Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Vai Latvijas politiķiem ir pietiekami ne vien tikai budžeta konsolidācijas aritmētikai, bet arī valsts attīstībai nepieciešamie piedāvājumi, un kas (ne)notiks ilgtermiņā, kad starptautisko aizdevēju programmas un spiediena vairs nebūs– šie ir divi galvenie bažpilnie jautājumi saistībā ar pašreizējām sarunām ar aizdevējiem viņu kārtējā pārskata misijā. „Kas notiek Latvijā?” debates vakar dažas bažas mazināja, bet dažas pastiprināja.
afriks    13:24  |  07.04.2011.

Protams, jautajumi paliek arii mums. Vai meklet darbu arzemes, vai mainit tagadejo tirgus iekartu, kas nespej mus nodrosinat. Bet runat ar tiem misteriem gramatveziem ir bezjedzigi. Vinji pec butibas apsaimnieko aiznemumu,lai pabarotu valsts parvaldi. Bet valsts izveides merkis nebija taas aparats, bet tauta- bezdarbnieki, mazturigie un nabagi. Tadai valsts parvaldes strukturai ir janomirst un tiem 'aizdevejiem' naksies atbildet par agonijas paildzinasanu. Vai misteri gramatvezi ir definejusi strukturalaas reformas? Tikai 'cerp un groza' savus ciparinjus. Pat ja vinji ir godigi 'gramatvezi', republika nav uznemums ar savu pateretaju demokratiju un bezdarbniekiem, kam ir dota vai laupita iespeja baudit sho demokratiju. Republikas iedzivotaji ir republikani un no 'gramatveziem' sagaida republikanisko demokratiju. Kas tiem ir tikai vardi un jaa protams arii darba vieta. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: