Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Pēc ilggadīgiem paziņojumiem un viedokļu paušanām par pilsonības politiku, šīgada pirmajos mēnešos Saeimā neilgā laikā divas frakcijas un Valsts prezidents iesniedza trīs priekšlikumus par grozījumiem Pilsonības likumā. Šīsnedēļas parlamenta plenārsēdes darba kārtībā ir viens no šiem projektiem pirmajā lasījumā. Kas ar dažādajiem priekšlikumiem allaž tik strīdīgajā likumā notiks turpmāk, šobrīd ir grūti prognozējams. Kam būtu jānotiek – par to debates šīvakara „Kas notiek Latvijā?”.
Ore    21:07  |  30.03.2011.

Ir skaidrs ka dazi meginas iebīdīt ar so likumu, Latviešu nācijai visnelabvēlīgakos nosacījumus un tos nacionali domajosiem deputatiem ir janoliek pie vietas, jo valsts jau tā cieš no pēdējo 50 gadu padumjas vēstures, kas jau 20 gadus turpina vilkties līdz. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: