Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Pasauli satraukusi avārija Fukušimas atomelektrostacijā Japānā, kur notikumi arvien turpina attīstīties. Politiķi un eksperti 23.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sprieda par to, kādām visas pasaules un arī Latvijas mērogā jābūt mācībām pēc notikušās avārijas, taču izskanēja gluži atšķirīgi viedokļi – gan par to, vai pasaulē pārskatīs attieksmi pret atomenerģiju un vai Latvijai jāpārskata sava pozīcija, gan par to, vai notikušais liecina par atomenerģijas bīstamību vai rada tikai psiholoģiskas problēmas.
Agris  _agris_@inbox.lv  15:20  |  25.03.2011.

Labs raidíjums! Tacu aptaujas rezultáti gan nav pilnígi objektívi... jo katram, kurs vélas zemákas cenas, bija jáizvélas starp 1. un 3. atbildi. Savukárt AES pretinieki dalíjás 2 nometnés - drosákie pauda savu viedokli tiesi (2. atbilde), kamér bailígákie izvéléjás 4. atbildi. Tátad, skaitot kopá: par AES ir 75 %, pret 25% ? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: