Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Viens no rezultātiem sestdienas vakarā notikušajai traģiskajai šaušanai kinoteātrī ir satraukums par to, vai šaujamieroču iegādes un nēsāšanas atļaujas nav izsniegtas cilvēkiem, kuri var apdraudēt sabiedrības drošību. 23.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” tika atklāta pieejamā statistika un tendences. Cik daudz un kādi cilvēki nēsā ieročus pašaizsardzībai? Kas ir tie, kuri saņem jaunas atļaujas? Vai negatīvs ārstu atzinums ir šķērslis daudziem? Par ko atļaujas ir anulētas?
Maris  marisla2@inbox.lv  14:43  |  01.03.2011.

Ar aizliegumiem nekad un nekas nav panakts,bet ko tad darit tam lauku cilvekam,kuriem iespejams,sija ekonomiska situacija vasara saks zagt lopus,razu,un nezin vel ko?Jo attalakos lauku rajonos izsaukt policiju,un gaidit kad atbrauks,ir pasa sevis apkrapsana,jo to policistu jau driz nemaz nebus!Vieniga iespeja ar savu ieroci aizstavet savu gimeni un ipasumu. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: