Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Dažādu institūciju atbildīgās personas 23.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sprieda par to, vai un kā sestdien kinoteātrī notikušo šaušanu bija iespējams novērst. Dalībnieki sprieda par vairākiem ieroču aprites posmiem – sākot ar to, vai apcietinātajam juristam Nikolajam Zikovam varēja neizsniegt atļauju ieroča nēsāšanai, un beidzot ar to, vai viņu ar ieroci varēja neielaist kinoteātrī. Kopumā gan atbildīgie neredzēja pamatu kritizēt savas jomas pārstāvjus.
vilnis  triums@inbox.lv  09:23  |  25.02.2011.

beidziet vienreiz smīdināt tautu!ja zikova vietā būtu parasts cilvēks,tad verdikts būtu gatavs"SLEPKAVĪBA",un tālāk viss pēc likuma!kur ir demokrātijas sauklis"VISIEM VIENS LIKUMS"visticamāk ka SLEPKAVA zikovs tiks sodīts ar minimālu sodu,vai sodīts netiks vispār!!!dēļ tādiem zikoviem likums nav jāmaina,un nav jātaisa raidījums pa visu latviju!!!viņš ir vienkārši jāsoda pēc latvijas KK par slepkavību ar mūža ieslodzīšanu!!!tādiem necilvēkiem sabiedrībā atrasties ir bīstami!!!bet diez vai tas notiks mūsu valstī,kur likumi ir domāti priekš parastiem iedzīvotājiem! 

Anna    17:13  |  02.03.2011.

Kā var novērst neprognozējamo? 

IncParaac  IncParaac@inbox.lv  13:02  |  16.04.2011.

Ieroča atļaujai - pārbaudes metodika stagnē! Ne rasistu, ne kaupēnu - tā neatklās! Latvijas visu juristu - mācību grāmata ir Ivana Jurjeviča Vedina "Loģika" - ir plaģiārs no tēvs - Jurijs Petrovič Vedins - grāmatas "Sruktura, isķennosķ, i praviļnnosķ mišļeņija" - kura ar Marksa, Engelsa, Ļeņina citātiem - mācīja - LVU to "loģiku" - kuru vēl uzrāda - kojaunatnes sekretāra, interfrontista dēls - advokāts Voroncovs - kurš "izprot" Zikova "loģiku" - pacietīgi skaidro - mums suņloģikā iestrēgušajiem - kā risinājās notikumi kinoteātrī - ko tie uzrāda - "Zikobs aizstāvēja popkorntūtu!" Linda Mūrniece sļēdza Policijas Akadēmiju - kuru beidza arī Zikovs - jo Akadēmijas - kā mācībspēki, tā beidzēji brīnījjās - "Kā, Latvija bija okupēta?" Mācībspēki sūdzēja Lindu Mūrnieci :Prokuratūrā, KNABā, SABā, Krievijas vēstniecībā! TV, Radio - Kolāts, Streips, Tomsons, Liniņš - "Par ma-a-nu naudu ! Ar operatīvo auto - bērnus uz skolu! Mūr-nie-cei jā-at-kāp-jas!" 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: