Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
„Latvenergo” jaunā tarifu plāna dēļ īpaši aktuāls ir kļuvis jautājums par sociālajām problēmām un labākajiem šo problēmu risinājumiem. Lai gan vairums dalībnieku 16.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” piekrita, ka labākais risinājums būtu daļu uzņēmuma peļņas ieskaitīt budžetā tieši sociāliem mērķiem, ekonomikas ministra izteikumi par to, kas būtu noticis, ja „Latvenergo” peļņu nebūtu atdevis akcionāram, radīja šaubas par šāda risinājuma iespējamību tuvākajā laikā.
WnjHXEvt  XMLBzuGCkyLLWmEt  17:29  |  30.05.2012.

Komentārs no Ensatus: Filma ir par paris ushu skoleniem, kas ieastjas kaut kada ushu akademija jau berniba. Tad darbiba parnesas uz +/- skolas absolveshanas laiku, kad visi kluvushi par lielajiem speciem un tagad taisas piedalities sacensibas, lai aizstavetu skolas godu. Pa vidam vel iepits actions ar kaut kadu izcilu veco skolas macekli, kurs noklidis no cela tatad bez sportiska ushu demonstrejumiem ari paris street fightu utt. Ir gan par draudzibu, par drosmi, par neatlaidibu, labestibu utt. Ka jau mineju, manuprat, orienets uz berniem un jauniesiem lidz kadiem gadiem 20. 

DTSlijuk  fJfPGucqkfCcSK  23:34  |  30.05.2012.

saka:Nu labi ja nepatīk flikeris, vari jau likt uz piwasaceb. Varbūt pret to ir mazāka nepatika?BTW Cik es pats esmu novērojis grauda ziņā 200 vai 400 nav īpaši liela atšķirība pie ātriem slēdžiem. Pie lēnajiem filmu emulsijas sāk rādīt savu īsto dabu, to cik vienmērīgi tās izgaismosies. Līdz ar to vai kļūdos, ja teikšu, ka šajā bildē slēdzis bija palēns? Nu, teiksim, 1/60 vai 1/30? 

EAQzwJqnFhGJv  xdxxgIRFaje  07:37  |  31.05.2012.

At9BjA hcrmorloanwa 

dSrJIxbYBkneynRj  dQvWxEjlaItfBwv  11:30  |  01.06.2012.

yR1eJf zxgvcuvsjcms 

nJnhHvZhkfgEbTf  rxGDXAochtlBfDy  07:27  |  02.06.2012.

figs don't grow in Hawaii as I had a fig tree in my yard that rained figs down every day in sesoan, so many that we couldn't eat them all, give them all away, beg people to take them - and ended up fighting the wasps to scoop them up and throw them away! I'm glad you found your figs at last! And Cookiecrumb is right - plant a tree! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: