Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Publiski zināmā informācija liecina, ka abi koalīcijas partneri vismaz šobrīd nav vienojušies par tādiem 2011.gada budžeta papildus konsolidācijas pasākumiem, kas ietekmētu sociālo sfēru. Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) līdz šim paudusi kategoriskus iebildumus pret šādiem samazinājumiem, taču 9.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” (KNL) tas bija nevis premjera partijas biedrs, bet ekonomikas eksperti, kas visaktīvāk sniedza argumentus sociālo izdevumu mazināšanas nepieciešamībai.
Alfreds  salfreds@inboxlv.  10:25  |  13.02.2011.

Kad tautai tiks teikta patiesība ka Latvija ka valsts jau diezgan sen ir bankrotējusi.Ļoti daudzi cilvēki izsaka domu ka saimas atalgojumam vajadzētu būt ne lielāks par divām minimālajām algām,tad saimā sāktu strādāt īsti Tēvzemes patrioti,nevis ka dotajā momentā tikai alkatīgi,naudas kāri monstri.Tad nevavajadzētu sacīt saimelis,deputātelis,direktorelis,sekretārelis,izpilddirektorelis. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: