Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Iekšlietu ministrijas un Valsts policijas vadība pēc Jēkabpilī notikušās laupīšanas ir nākusi klajā ar plāniem par sistēmā veicamām izmaiņām. Vai tās novērsīs policijā pastāvošās problēmas, vienprātības gan nav – 2.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” izskanēja kritika, piemēram, par aizliegumu policistiem strādāt 24 stundu darba režīmā, bet attiecībā uz jau veikto algu samazinājumu un sociālo garantiju esamību vai neesamību atšķirīga bija pat faktu konstatācija. Neviens gan neapšaubīja to, ka algas policistiem būtu jāceļ, bet konkrētību šajā jautājumā atbildīgās personas vēl tikai solīja.
Andris    18:09  |  03.02.2011.

Jā, šoreiz Jānis Domburs bija labi veidojis raidījumu, paldies! Pārsteidza, ka arodbiedrība saka priekšā un labo policijas jauno vadītāju un ministri par nolikumu, kuru paši apstiprinājuši, bet nepārzin, par darba laiku policijā!Domāju, ka cits nekas te navar līdzēt, kā tikai cita vairāk kompetenta ministra iecelšana mūsu iekšlietās! Jaunā Policijas priekšnieka un ministres publiska necieņa pret policistu arodbiedrību līderiem tikai pastiprina viedokli, ka šai ministrei ir jāatkāpjas no amata pašai vai to ir nekavējoši jāatceļ! Šādu jautājumu koalīcijā varētu stādīt ZZS pārstāvji! 

viesis  sloka15@inbox.lv  13:39  |  04.02.2011.

Pēc raidījuma spriežot, rodas tāda sajūta, ka Mūrniece un Velš dzīvo kaut kur citur, nevis Latvijā. Katrā ziņā, kas notiek policijā, viņi nezin. 1) Mūrnieces teiktais par saglabātajām sociālajām garantijām, nav patiesība. Vienkāršākais piemērs- atvaļinājuma samazināšana darbiniekiem, kuri tieši apkaro noziedzību, kas tika veikta Mūrnieces laikā. 2) Velša izteikums par noziedzības samazināšanos un atklāšanas pieaugumu- arī tikai daļēja patiesība. Oficiāli reģistrētā noziedzība tiešām ir kritusies, bet tik pat stabili jau kuro gadu krītas atklāšanas līmenis, kas tieši ir policijas darba kvalitātes rādītājs. 3) Par Velša kunga minētajiem 400 darbiniekiem- lielākā daļa šo jauno darbinieku vienkārši neatbilst policijas darba prasībām. 4) Neizpratne par policistu reālo atalgojumu, tas jau ir atzīmēts šajā rakstā. Varētu vēl turpināt, bet faktiski ar to pietiek. Un raidījumā nebija redzama neviena epizode, kas parādītu, ka Mūrnieces kundzei būtu jēga palikt amatā :( 

wEBlemlFIYZOwrNg  YCrAijbbRuPLqN  14:53  |  28.07.2012.

Congratulations! That was quite a profitable year for you. I'm very much iniesrpd. I didn't do so well; but already happy with ~80% portfolio gain. I made some bad decisions with my LC and BHI holdings. Anyway, congratulations, again. Keep it up and more power! 

PGAraqSLo  GXXCzRjacXQg  05:35  |  30.07.2012.

168j08 ipnshcrbjnja 

kasnotiek.com    21:31  |  03.08.2012.

Seko www.kasnotiek.com 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: