Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Pēc Jēkabpilī notikušās laupīšanas un tai sekojošās traģēdijas aktuāls kļuva jautājums arī par iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces („Vienotība”) atbildību un iespējamu demisiju, taču ministre šādu versiju noraidīja. Neraugoties uz to, ka 2.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” atklājās virkne problēmu, kuras sāk risināt tikai šobrīd, lai gan tās pastāv jau gadiem, L.Mūrniece paziņoja, ka „cilvēkiem objektīvi patīk demisionējoši ministri, viņiem nepatīk ministri, kuri strādā”, un uzsvēra, ka viņas atbildība šobrīd ir mēģināt mainīt situāciju sistēmā.
ausma  ausma.kirsteine@inbox.lv  15:27  |  03.02.2011.

Vai maza alga var būt par iemeslu slepkavībai? Arodbiedrības pārstāvis un raidījuma vadītājs uskata ka tas ir un var būt par iemeslu.Es domāju ka nekādā gadījumā.Vai cilvēkiem kas dzīvo pusbadā ir jāsleplavo? Daudzi strādā par vēdera tiesu,bet dzīvo godīgi. 

Kārlis    20:42  |  03.02.2011.

Rodas jautājums - tad kam vēl ārkārtīgākam ir jānotiek,lai ministre atkāptos? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: