Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Valdības darba un 2011.gada budžeta projekta kritiķi ir neskaitāmas reizes uzsvēruši nepieciešamību izdevumu samazinājumu panākt uz strukturālo reformu rēķina. Lai gan ir cilvēki, kas apšauba, vai reformas līdz šim vispār ir veiktas, premjers Valdis Dombrovskis („Vienotība”) tam nepiekrīt – viņš runā Saeimas sēdē, izskatot budžetu pirmajā lasījumā, uzsvēra, ka „ir jāturpina strukturālo reformu īstenošana”. Taču politiķi nav sabiedrību informējuši, kādas reformas un kur grasās turpināt. 8.decembra publiskās debates „Kas notiek Latvijā?” gan raisīja jautājumu, vai ārpus valdības esošajiem nav vairāk priekšlikumu nekā valdībai.
Anatolijs  sofija-anita@mail.ru  02:09  |  16.12.2010.

Господин ведущий.Ваша программа"Kac notiek Latvija" я смотрю уже очень много лет и что характерно еще не один политик,на поставленный вами вопрос,не ответил утвердительно ДА или НЕТ.Всегда вокруг да около.И потому вашу программу надо закрыть.Хватит тратить деньги налогоплатильщиков. 

leons  leonardskuzmovs  15:24  |  21.12.2010.

Anatolījam tajsnība, raidijums bezzobains, ar tukšu muldešanu. Tikmēr kangari ciešāk velk cilpu uz mātes Latvijas kakla. Vaj Jūs nejūtiet agoniju trīces? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: