Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 28.03.2024.
 
Konflikts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) iepriekšējos mēnešos ir samilzis tā, ka šobrīd deviņas KNAB amatpersonas ģenerālprokuroram un premjeram ir iesniegušas ziņojumu, informējot par vairāk nekā 70 faktiem, kuri norādot uz KNAB priekšnieka Normunda Vilnīša veiktu prettiesisku rīcību. 24.novembra debatēs „Kas notiek Latvijā?” visi trīs galvenie konfliktā iesaistītie beidzot publiski runāja aci pret aci, izvirzīja viens otram apsūdzības un centās pamatot savu rīcību.
Moins    09:23  |  25.11.2010.

Diezgan amizanti izklausijās zaļo zemnieku pārstāvja pārmetumi, ņemot vērā ka šī partija vēlēšanās startēja izvirzot par premjera kandidātu smagos noziegumos apsūdzētu personu. Vēl jo vairāk kontekstā ar atklātībā nonākušiem materiāliem par iepriekšējā KNAB vadītāja neformālām sarunām ar šo pašu personu. To visu apkopojot ir pilnīgi skaidrs ka patreizējasi KNAB vaditājs ir peška, kas ir iesūtīts šajā iestēdē lai to sagrautu no iekšienes. 

no laukiem    11:58  |  25.11.2010.

kaut kā aizdomīgi klusi skaļie bazūnes Šķēle, Lembergs un Šlesars, ar kuru svētību tika "izvēlēts" ŠIS UNIKĀLAIS atradums..liekas ka baidās ko piebilst, bet kas uzņemsies atbildību par tādu militāru idiotu vad.kauns klausīties, bet Jāni, ko saka mūsu gudrie eksperti???un kur pazudusi Tava agresivitāte un asums pret neprašām ierēdņiem no augstā ranga, Paldies ka vismaz biji solīds pret premjeru?? 

skatītāja    12:52  |  25.11.2010.

priekšnieks - mazvērtības kompleksu mākta pelēcība. 

degvīns    15:08  |  27.11.2010.

Juta Strīķe lielummānijas un histēriskuma mākta būtne 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: