Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Līdzšinējā koalīcijas veidošanas procesā gana daudz skanējušas neoficiālas un oficiālas versijas par to, kuras partijas kurš pārstāvis gribētu vadīt kuru ministriju, radot iespaidu gan par savstarpēju cīkstēšanos apvienību iekšienē, gan – kas daudz būtiskāk – par principu un kritēriju trūkumu ministru izvēlē. Politiķu atbildes 27.oktobra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” neskaidrību par kritērijiem nemazināja, radot skaidrību vien par to, ka starp tiem nav „darbaļaužu vēstules”.
skatītājs    16:13  |  28.10.2010.

Te nu var redzēt patiesos vaibstus: "darbaļaudis" bija vajadzīgi tikai lai ievēlētu. Turpmāk lai nejaucas, kur "lielie vīri" taisa politiku. Kāds cinisms! Labi, ka par viņiem nebalsoju! Ātri gan uzkāpa uz Kalvīša grābekļa un taisnība ir tiem, kas apgalvo, ka ilgi nebūs jāgaida līdz grābeklis sasniegs pieri. Skumji, bet fakts, ka tautas cerības par kaut cik godīgu un citādi domājošu un strādājošu valdību ir izgaisušas dažu nedēļu laikā nemaz jaunu valdību tā īsti nesagaidot. Kāds tur brīnums, ka cilvēkos valda apātija un fatālisms - gribēdams nevari būt aktīvs pilsonis - kāda jēga rakstīt vēstules un izteikt savu viedokli un ierosinājumus, ja to tāpat netaisās nedz uzklausīt, nedz ņemt vērā. KUNGI! PATURIET PRĀTĀ, KA JŪS ESIET DARBA ŅĒMĒJI, BET DARBA DEVĒJI UN ALGAS MAKSĀTĀJI JUMS IR TIE PAŠI NONICINĀTIE DARBAĻAUDIS! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: