Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Pēdējās nedēļas laikā gan vēlēšanu uzvarētājas „Vienotības” izvirzītais premjera amata kandidāts un pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis nāca klajā ar vēsturisku piedāvājumu veidot ļoti plašu četru politisko spēku apvienību, gan šī ideja jau tika atmesta. Taču 20.oktobra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” (KNL), kur iesaistītās puses satikās aci pret aci, atklājās, ka tām ir pilnīgi atšķirīgas interpretācijas par to, kas notika un kāpēc.
Natalija  fausts@tvnet.lv  11:23  |  21.10.2010.

Liekulības tirgus. Galvenie liekuli-SC klementjeva izskatā. Mums ir vienālga kā jautājums par okupāciju tika formulēts-SC to vienkārši nevar atzīt nekāda formā jo to neatļauj saimnieki maskavā. Vissuzjautrinošakais bija raidījuma pašā galā kad neaptēstais klementjevs dedzīgi metās risināt sociāla budžeta problēmas piedavājot (ko jūs te, muļķi, ilgi domājat!) "noņemt milijardu no depozīta" ! Ārprāts- cilvēks, ja nemaldos, vismaz četrus gadus nosēdēja Saeimas prezīdijā un NEKAD nepaguva sadzirdēt ka to milijardu sen jau notrallinaja kalvitis ar savu valdību. Kam vajag 

zars    14:20  |  21.10.2010.

Pats galvenais, kas palika skaidrs pat mazam bērnam bija tas, ka Klemetjevs ir pilnīgi stulbs, neko nezin par situāciju PAT lielos vilcienos, nav arī interēsjies, viņam NAV NEVIENA priekšlikuma u.t.t. arī kandidātu mājas lapā pirms vēlēšanām, lielākai daļai kandidātu NEBIJA ne mazāko datu - profesija, darba pieredze, vecums u.t.t. Tas jau rādīja klaju vēlētāju ignorēšanu. Par cik tomēr daudzi vēlēja, metoties nezināmā āliņģī ar galvu uz leju, lai tikai nebūtu vecie spēki, tad nu varēja priecāties par stulbuma iemiesojumu Klementjeva personā un būt apmierinātiem ar frāzi: viss būs labi! Smiekli nāk par tādiem tukšgalvjiem! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: