Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Sabiedrības attieksmi – un attiecīgi arī izvēli vēlēšanās – ietekmē arī politiķu radītie tēli. Režisors un uzstāšanās mākslas konsultants Juris Rijnieks un citi eksperti 22.septembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” novērtēja, ko sabiedrība no politiķiem gaida, kādi ir mūsu „galvenie varoņi” un kāpēc Latvijas politikā nedarbojas reputācijas jēdziens. Lai gan tēlus – vai tam pamatā būtu nauda vai šarms – eksperti atzina par nostrādātiem, daudz kritikas izskanēja par politiķu spējām uzstāties un sevi pasniegt.
anri    18:06  |  23.09.2010.

Rijnieka kungam par prasmi izteikties un, droši vien, ka arī par mācīšanos, ir pilnīga taisnība. To apstiprina viss redzētais un dzirdētais no deputātu kandidātu tribīnēm. Tā vien šķiet, ka notiek tāda kā deputātu kandidātu "paštīksmināšanās" pašiem par sevi ar ievirzi sazin/ nezin kam vēl iepatikties (tāda konkrēta adresāta paustajam īsti nav- itin kā visai tautai tēmēts, bet aizšauts garām jeb trāpīts "no šķūņa pļavā", jo otrādi trāpīt pietrūkst to prasmju). Sanāk viena vienīga prasta ielas cirka klaunāde, kas, var jau būt, ka kādam arī patīk. Vakar pastarpām paskatījos debates Rīgā- tukšvārdības un mazspējības kalngalus demonstrēja ne viens vien, it īpaši tas izdevās Kristovskim. Šoreiz pat Šlesera šovs bija labāks. Kopumā- nožēlojami! Lai ko es pats domātu par Saskaņas Centru- viņu līderis turējās un uzstājās daudz labāk par "varas partiju dižgariem". Pat PCTLV pārstāvis izteicās sakarīgāk par četriem "dūžiem". Pastiprinās iespaids, ka par reālo dzīvi varas partiju vadošajiem pretendentiem uz Saeimu ir visnotaļ attāls un ļoti nepilnīgs priekšstats, nemaz nerunājot par to, ka viņi viestu pārliecību, ka patiešām spēs nodrošināt nevis valsts nīkulīgu dzīvi uz parāda, bet gan attīstību un labklājību Latvijā. 

vārna    11:37  |  24.09.2010.

O, jā, es līdzīgi dažiem uzņēmējiem vispirms noskatījos Ekstrasensu cīņās, pārslēdzoties šurp uz KNL tikai reklāmas pauzēs, pēc tam tāpat vēroju gan KNL, gan Rīgas reģiona līderu debates. Kristovskis nu dikti izcēlās sliktākajā nozīmē, izdarīdams "lāča pakalpojumu" savai partiju apvienībai, jo kādā atbildē praktiski norādīja, ka ir tā saucamā "politiskā prostitūta" - būs tur, kur vairāk dos... Patīkami sevi pasniedza kādreizējais mans kaimiņš un skolasbiedrs (mācījās vienu klasi zemāk par mani) R.Vējonis, un nu šoreiz dikti labi uz pārējo fona, gluži kā juzdams, ko runā LTV1 kanālā J.Rijnieka kungs, uzstājās J.Urbanovičs. Vispār jau man vislabāk no diskutētājiem patika A.Rožukalne, kurai ir tāds ne tikai žurnālistisks, bet arī psiholoģisks viedoklis par notiekošo - nebūs lieki atcerēties pamatdomu kādā vispārzināmā rakstudarbā "Cik svarīgi būt nopietnam"... Varbūt labāk pasmieties un paironizēt? 

Jānis    13:11  |  26.09.2010.

Ceru tik, ka pēdējā raidījumā, kad kā vadītājs solīja piedalīsies paši politiķi, varēs atrast 13 krēslus un uzaicināt visu pieteikto sarakstu pārstāvjus. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: