Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.03.2024.
 
30.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?”, spriežot par reformu sagatavošanas un 2011.gada budžeta izstrādes gaitu, neradās pārliecība par to, ka šoruden neatkārtosies jau iepriekš piedzīvotās problēmas ar sasteigtiem, nepārdomātiem un nekvalitatīviem budžeta konsolidēšanas lēmumiem. Premjers Valdis Dombrovskis („Jaunais laiks”) savu redzējumu nepiedāvāja, bet solīja priekšlikumus tikai vēlāk, savukārt sociālo partneru pārstāvji notiekošajā saredzēja gana daudz kritizējama.
pārodmas    10:58  |  01.07.2010.

Absolūta tukšgaita - tas nu diemžēl ir tas sausais atlikums. Varētu tā kā izteikt atzinību Dombrovskim kā latviskā nacionālā pelēkuma publiskajam nesējam, bet ar to arī viss. Nedz kāds no visiem zināmajiem valstiska lielmēroga zagļiem iesēdināts ar mantas konfiskāciju, nedz bezgalīgie tiesu termiņi saīsinājušies, nedz birokrātija sarukusi, nedz kāds nākotnes izaugsmes plāns prezentēts, nedz kāds cerību stars pazibsnījis tuneļa galā. Tad jau vēl lielāks paldies granītā kaltajiem, kuri klusi, inteliģenti un pat patriotiski atsēž savos parkos un skvēriņos un pilnīgi droši savā granīta kabatā čaukstošus kukuļus nekad nebāzīs. Bet vai tas būtu pietiekams iemesls pieslieties piem. Brāļu kapu memoriāla sienas partijai, vai arī latvisko trīs zvaigžņu Mildu vēlēt ģenerālprokurora amatā? Beigās gan jāpiebilsts, ka nudien negrasos celt saulītē visnotaļ aktīvos shēmotājus, par kuru spējām savā labā gaismas tuneļus sarakt visu kontinentu virzienos nemaz nešaubos. 

alfreds  salfreds@inbox.lv  18:33  |  01.07.2010.

Man ir jautājums,kad sauks pie atbildības valdības ierēdņus par naida kurināšanu.Ja notiek krievu pasākumi,viss ir ļoti labi un teicami,var izmantot okupantu simvoliku un uz ielas dzert šnabi.Tikko notiek Latviešu pasākums,ta momentā aizliegums.Gēbelsa cienīga propoganda par provokācijām ko izgudrojuši mūsu pašu valdības bālēliņi.Vienreiz taču jāsauc viņi pie atbildības ka apzinātu naida kurināšanu.Vizentāliešus cik iespējams ātri jaizraida par apzinātu naida kurināšanu un ņirgāšanos par Latviešu tautu.Lai viņi apcietina un soda tos kas sadarbojās ar čekistiem slepkavoja un spīdzināja latviešus. 

alfreds  salfreds@inbox.lv  20:16  |  01.07.2010.

Paldies sarkano nacistu vai sarkano slepkavu atbalstīšanu .Saprotams ka mūsu drošības spēkus komandē Maskavas garā roka.Ne jau velti tautā runā ka pēc gadiem pieciem mes jau būsi Maskavas pakļautībā. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: