Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likums galīgajā lasījumā tika pieņemts šonedēļ – pēc gadu ilgas virzības Saeimā. 16.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” deputāti skaidroja savus lēmumus par likuma redakciju un izteica versijas par tā turpmākām izmaiņām. Vairākas organizācijas gan jau vērsušās ar lūgumu Valsts prezidentam likumu neizsludināt, un piektdien par likuma iespējamu nodošanu Saeimai otrreizējai caurlūkošanai tiek rīkota sapulce.
Alfreds  salfreds@inbox.lv  20:37  |  30.06.2010.

Man ir tikai viens jautājums,kad mūsu valdība un un zemākstāvošie ierēdņi beigs šo melu kampaņu,kas jau vismaz 2.reizes pārsniedz Gēbelsa melu propogandu.Laikam ir taisnība ko runā tautā,ka pēc gadiem pieciem mēs jau būsim krievijas pasparnē.Tad vel visatļatība no represīvo orgānu puses.Vai patiešām tautai jāķeras pie dakšām. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: