Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 18.04.2024.
 
Kļūstot par politiskās apvienības „Par labu Latviju” (PLL) valdes priekšsēdētāju, eksprezidents Guntis Ulmanis ir šķīries no savam statusam atbilstošās iespējas ietekmēt politiskos procesus, ja ne pāri stāvot, tad vismaz distancējoties no visām partijām, un uzņēmies citādu atbildību - atbildēt par saviem vārdiem saistībā ar savu jauno politisko piederību.
Gunārs  uwix@inbox.lv  11:20  |  15.06.2010.

Savā ziņā tā ir liekulība. Nu jau pa visām vīlītēm spīd ārā pozitīvisma kampaņa šai stāstā. Vai "par labu LV" top kā aizsegs mafijas kontrolei pār parlamentu? Ko Ulmanis šai parlamentārās nebūšanās taisās mainīt? Ja drīkst, uzdot viņam jautājumus : *) vai PLL ir tā viņa vīzija, kā realizējas jaunu cilvēku ienākšana politikā? *) vai PLL spiedīs tautas kalpus padalīties savā "varā" ar sabiedrību? *) kā viņa reaģēs uz sabiedrības protestiem? vai un kā pati veidos protestus ja manīs legālas lietas? *) kas ir tās robežas, kuras pārkāpjot (ASH to ASH) zaudēs galīgi ticību Ulmaņa acīs? 

krā    13:49  |  16.06.2010.

Sabotieriem un atkritumiem no vēstures mēslaines nu pievienojies arī izbijis prezidents. Vai tiešām šī kompānija domā, ka patreizējā valsts pārvaldes sabotēšana viņus dara pievilcīgus vēlētājiem? Pašiem taču nekas nav ko piedāvāt, atskaitot vēlēšanos iegūt iespēju sakārtot savas brūkošās rebes. Lai jautrāka pūšana un smirdēšana! 

rolis    15:38  |  16.06.2010.

Ulmaņa šļupsti man atgādināja kampēju,tikai bez galvas trīcināšanas.Izrādās,ka viņš arī atgriezies,lai $strādātu$un vestu mūs pie prāta,ja viņu neklausīs tad vienkārši piecelsies un aizies.Nu riktīgais Antiņš,laikam no kalnos kāpšanas vēl galviņa griežas.Mans iespaids,ka viņa mērķis,par visu vāri iestumt to zagļu bandu saeimā,saņemt uz vecumdienām kārtīgu čunguru un attā mīļā dzimtenīt.Nu galīgi kaunu pazaudējis,ne velti viņu visos portālos sūnī.Jāāā,bet nu ko darīt,naudiņu vajag nopelnīt(pat ar meliem par godīgumu it kā 2000???zagļu),ja zagt bail. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: