Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Ceturtdien Saeimā paredzēts balsojums par ekonomikas ministra Arta Kampara („Jaunais laiks”) turpmāko palikšanu amatā. 9.jūnija publiskajās debatēs opozīcijas partiju pārstāvji skaidroja, kas ir viņu argumentācija demisijas prasījumam, taču uzņēmēji un ekonomisti demisijas prasīšanu neatbalstīja, gan arī kritizējot A.Kampara darbu, bet norādot uz risku līdz vēlēšanām vispār palikt bez ministra un destabilizēt tautsaimniecību.
Ivars    10:47  |  10.06.2010.

Pēc raidijuma man pilnīgi radās pārliecība ka no tautas partijas neko labu nevar gaidīt. šķēles kungam vajadzētu saprast, ka Kraukļa kungu ar pašpārlie- cināto "ģīmi"un riebīgo smīniņu Televīzijā nevar rādīt-antireklāma vien iznāk. Šoreiz patīkami bija klausīties profesionāļus un tas, ka Dombura kungs mazāk traucēja viņiem izteikties ar saviem bieži vien muļķīgajiem iestarpinājumiem. Diemžēl arī otrs opozīcijas pārstāvis izskatījās nožēlojami. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: