Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 16.04.2024.
 
LTV raidījuma „De facto” žurnāliste Ilze Nagla, kuras dzīvesvietā pagājušajā nedēļā notika kratīšana, 19.maija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” apstiprināja, ka izņemtais dators viņai arvien nav atdots. Viņai un raidījuma vadītājam neizdevās iegūt atbildīgo personu apstiprinājumu tam, ka kriminālprocesa ietvaros neviens žurnālists nav noklausīts, izsekots vai kā citādi kontrolēta viņa komunikācija. Iekšlietu ministre Linda Mūrniece („Jaunais laiks”) apgalvoja, ka var droši teikt, ka nekāda žurnālistes informācijas noplūde nav notikusi, taču pat Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins apšaubīja, vai to ir iespējams izslēgt.
Zhube    11:46  |  21.05.2010.

Paklau, bet ko Ilze darītu, ja viņai datoru vienkārši ņemtu un nozagtu? Varbūt par informācijas avotiem vajadzēja sākt domāt laicīgi - pirms datoru paņēma kratīšanā? 

Ēriks    22:28  |  21.05.2010.

Neticu!!! 

  10:05  |  22.05.2010.

Cik es saprotu, ka policija veica kratīšanu, jo bija aizdomas, ka žurnāliste pati aktīvi ņesm dalību NEO kampaņā. Pēdējā frāzē, kāda iespēja, ka Ilze Nagla datorā esošā informācija nekļūs pieejama? - tada pati, kā iespēja, ka žurnāliste pati pārdos šo informāciju. Ar to gribu teikt, kāpēc vienam ir jātic, bet otram ne. 

k2    12:41  |  23.05.2010.

Tu Jánít jau sen esi zaudéjis formu un mugurkaulu, tavs tendenciozisms jau sen nav korekts un krít uz nerviem, varétu padomát ka žurnálisti var darīt ko grib, tai skaitā kūdīt sabiedrību, un staigāt nesodīti... 

emigrante  inesestar@inbox.lv  04:00  |  25.05.2010.

Nozeelojams LV generaalis, nozeelojama uzpuutiiga ministre, nozeelojama intrigantistiska TP paarstaave. Paareejie OK. Vai tieshaam naakamajaas veeleeshanaas atkal saveelees taa, ka shaadi nozeelojamie "vadiis" valsti arii turpmaak? Kad tas vienreiz beigsies? 

haralds  haralds@ml.lv  16:04  |  01.06.2010.

Bet viņš (V.Voins) atzina, ka tehniski uzraudzīt un nodrošināt, lai noplūde nebūtu iespējama, nevar. paliek neskaidrs, viņš policijā vai Centrāl Holchōz tirgū strādā. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra
Neo un VID dati  

     Kas notiek ar Neo atklāšanu un kratīšanu pie žurnālistes?

         Dalibnieki         


Autors: