Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Partiju pārstāvji 21.aprīļa publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” (KNL) centās skaidrot, kāpēc Saeimas deputāti balsojumā pirms nedēļas nobalsoja pret ģenerālprokurora Jāņa Maizīša ievēlēšanu amatā uz trešo termiņu, lai gan pirms un arī pēc balsojuma vairākums deputātu apgalvoja, ka ir par ģenerālprokurora pārvēlēšanu. Izrādījās, par 10 gadus strādājušu ģenerālprokuroru deputātiem nepieciešams vākt informāciju līdz pēdējai minūtei, partijas vadītāji ir iesaistīti „netaisnīgā procesā” un vainīgi pie neatbilstošām atbildēm ir paši jautātāji.
igors  gaili.i@inbox..lv  11:00  |  22.04.2010.

...vakardienas diskusijas dalībnieki acīmredzami nevar un negrib, bet laikam visticamāk nav spējīgi, saskatīt Saeimā notikušā būtību un iemeslu,kāpēc būtu jāmaina balsošanas kārtība no aizklātas uz atklātu un līdz ar to sabiedrībai saprotamu.Runa jau nav par Maizīti, Kukulīti, Sviestiņu vai kādu citu personību, kas būtu jāceļ saulītē vai jānogremdē intrigu purvā šajā deputātu balsojumā, bet lietas būtība tieši skar šos, savos melos sapinušos, padsmitu deputātu un viņu rīcību pēc balsojuma. Sabiedrības sašutums jau ir tieši par šo nepieļaujamo situāciju, kas izveidojusies, kādiem deputātiem klaji melojot ( par iemesliem varam tikai nojaust - stulbums, korupcija, intrigas un visas citas nepieņemas lietas, kas nu jau dziļi iesakņojušās šo varas pārstāvju galviņās), līdz ar to kārtējo reizi metot ēnu uz visiem pastāvošās varas "tautas kalpiem". Kaut gan kāda tur vairs ēna, ja saule virs viņiem sen jau vairs nespīd. Tas taču ir tik acīm redzami, ka kārtējo reizi tiekam piesmieti, šoreiz kopā tiesu varas pārstāvjiem. 

inita  punktinna83@inbox.lv  14:02  |  28.04.2010.

Kāpēc aizmirstas, ka deputāts tomēr ir cilvēks. Ja teiks, ka nezinu, kaa balsošu, tas nozīmē, ka var gan jā, gan nē. (neievēlēja, taatad Tu biju pret) Ja teiks, ka nē, tad paša bērnam var pēkšņi atrast narkotikas, vai citu ģimenes locekli iesaistīt kukuļošnas skandālā, tāpēc, arī jāsaka: jā, es par Tevi, Sviestmaizīt!..Lai pasargātu sevi un savus tuvos, es arī melotu. Un tas ir cilvēcīgi. Un kāpēc neviens neuzskaita, cik daudz zaudējumu šī ģenerālprokurora strādāšanas laikā valstij ir radušies? Cik daudz tiesu valsts zaudējusi? Jā, arī Aivara lietu vajadzēja viņam kā ģ-prokuroram laicīgi izbeigt, tagad mums, nodokļumaksātājiem jāatlīdzina. 

Vija - inita    21:20  |  28.04.2010.

Tā arī nesaprotu, no kā un kāpēc tam deputātiņam tik ļoti jābaidās?! Ja kas, atklātā balsojumā viņš nebalso tikai pēc savas pārliecības, bet gan tā, kā to norāda frakcijas vadītāja pirksts. Ja deputāti vēlas balsot aizklāti, tad tas lieina tikai to, ka ir kāda slepena vienošanās,kas jāslēpj no vēlētāja, vai balss ir vienkārši nopirkta! Prātā nāk Emša naudas portfelītis... Tad nu tās bailes ir saprotamas! 

inita-Vija    21:49  |  28.04.2010.

Redz', tad jau visu noteiks frakcijas vadiitaajs, un vienam cilveekam veel vieglāk iesmērēt portfelīti. ;) Tāpēc aizklātais balsojums ir bijis un tam ir jāpaliek. Tātad balsojuma rezultātam bija jābūt. Kāpēc tikai viens kandidāts? Kāpēc tāda preses ažiotāža? Vismaz reizēm deputāti izdara ko sakarīgu. Un par tiem meliem, kurus Dombura kungs tik biezhi raidījumā piesauca: ja man pāris dienas pirms vēlēšanām vaicātu,par ko balsoshu, un es atbildētu, ka par Jenotību, bet nākamā dienā, man viens Jenotības biedriem uzkāpj uz kājas un neatvainojas, tādejādi rosinot pārdomāt manu izvēli citas partijas vai apvienības labā...sanāk, ka esmu melojusi? muljkjiibas! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: