Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Latvijas ekonomiskās krīzes iespaidā liela nozīme Saeimas vēlēšanās varētu būt partiju piedāvājumiem, kas saistīti ar fiskālajiem jautājumiem, ekonomikas stimulēšanu un dažādu nozaru reformām – īpaši ņemot vērā nepieciešamību veikt būtisku izdevumu griešanu vai ieņēmumu palielināšanu nākamā gada budžetā. Tāpēc ekonomikas un finanšu bloka jautājumus arī 31.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” vadītājs uzdeva jauno organizāciju pārstāvjiem. Diemžēl atbildēs no skaidriem priekšlikumiem un konkrētības bija ļoti maz.
hello    00:59  |  02.04.2010.

Čigāne reizē daiļa un ar tādu, hmm, godīgu imidžu. Varēs likt uz plakātiem :) Ēlerte ir kruta dāma, bet būs jāpiegrimē, lai izskatās dzīvespriecīgāka. Lai veicas. Atbalstu 

Milky    17:47  |  03.04.2010.

Piedodiet, bet - 1. Uzņēmēji vismaz tiešām ir parādījuši, ka kautko spēj uzņemējdarbībā un sajēdz ekonomikā. Zinot situāciju tiešām - dudziem šis viss sviests ir līdz kaklam un vēlme ņemt rokās ko smagāku par pildspalvu, lai tādus plānā galdiņa literātus kā daži raidījuma dalībnieki iemācītu kas ir darbs un ekonomika realitātē. Vismaz paskatoties uz uzvārdiem kas šo spēku veido ir skaidrs, ka šie cilvēki lielākoties saprot un domā ko dara un runā. 2. No Čigānes un Ēlertes nekas vairāk par kārtējo muldēšanu un tiešu apliecinājumu pilnīgam analfabētismam un tukšumam ekonomikas politikas piedāvājumā netika pateikts. Šīm dāmām derētu atgriezties tur, no kurienes nākušas, netērēt veltīgi savu laiku šo murgu saceršanai un nelietīgi skatītāju laiku šo murgu uzklausīšanai. Tas ir dzirdams katru dienu, pirms katrām vēlēšanām un no ikvienas partijas - Jūsu tekstus var salīdzināt vienīgi ar zināmo "nothing special". 3. Zēni no ražotājiem - padomājiet, vai Jūs ekrānā neatgādinat nu jau aizgājušo 90.to gadu varoņus ar četriem pirkstiem gaisā. Viss ir ok, taču jāpadomā arī vai tas neatgrūž. 

tauta  pazemota_tauta@inbox.lv  18:10  |  03.04.2010.

Latviešu tautai jāpieprasa: Tautas vēlētu prezidentu. Visu varu prezidentam. Visas partijas likvidēt. Prezidents ieceļ ministrus. Ja ministrs vai jebkura amatpersona korumpēta vai izrīkojas nelikumīgi, nekādas apžēlošanas – cietumā. Tauta drīkst atcelt prezidentu vai ministrus ar balsu vairākumu. Valsts izsaimniekotājus (izlaupītājus) kā Kalvīti, Godmani, Šleseru, Šķēli un citus, saukt pie kriminālatbildības, konfiscēt mantu un sodīt pēc likuma. Paraksts: izmisusī un pazemotā tauta. 

nDoPZrUuwNmgPSZL  CLKNwDIXMMFmWTEA  16:19  |  07.02.2012.

saka:Es domāju, ka tā labāk, lai asporiestps un vaicājiet ārstam saistībā ar šajā. Bērni ir trauslas, ka ir vajadzīga labāka uzmanība. 

pHfoHuTinNolRWXF  wzAiUiGXrXOpFC  13:02  |  10.02.2012.

Pro 22. autgsus, 2011 Gan jau visuvarenā FIA uzliks slovākiem ultimātu – vai nu šo “reljefa kļūdu” novākt, vai arī starptautiski mači tur vairs nenotiks. Un visdrīzāk pa ziemu tur jau rūks buldozeri…Lai gan filozofiski skatoties – trasēs nemēdz būt bīstamas vietas – ir piloti, kuri brauc pārāk ātri un pārgalvīgi… 

ozdigYtYRgbFaVou  VkCSkaaeUpvru  10:48  |  11.02.2012.

7uFSPW fbqlbhvdedxz 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: