Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Mēdz teikt – kur divi latvieši, tur trīs partijas. Šai pavasarī ir otrādi – Latvijā izveidotas divas jaunas partijas, „Par prezidentālu republiku” un „Ražotāja Latvija”. Šo partiju vadošajiem cilvēkiem 31.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” bija iespēja valsts iedzīvotājus pārliecināt, ka partiju skaita palielināšanās ir vērtējama pozitīvi, ka no tām būs jēga un tām ir ko piedāvāt rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Taču potenciālo politiķu atbildēs atklājās daudz nezināšanas – par savstarpējām atšķirībām, esošajiem politiķiem, budžetu un citām lietām –, un dalībnieki nāca klajā ar visnotaļ pārsteidzošām atklāsmēm.
Uwix  uwix@inbox.lv  12:33  |  01.04.2010.

Skaists kopsavilkums ar ko šos censoņus skaisti var norakstīt kā nevalstiski un ne-stratēģiski domājošus kadrus, kuri KĀRTĒJO REIZI NEZIN KO GRIB UN KĀ TO PANĀKT. Nekādu cerības stariņu vai vīziju ko mainīt nevienam nepaspruka. PILNĪGI nekādu ideoloģisku uzstādījumu (izņemot Ēlertei par demokrātijas un biznesa saaugšanu). Tā arī neviens nepateica NEKO par to kā radīt/iebarot naudu (muļļāja daudzas reizes). Konstatēja simtiem reižu konstatēto. TUKŠUMS! Vislabāk man patika Ķirsona atzīšanās savos nodomos - uztaisīt politiskās marionetes un kontrolēt tās. Vismaz tagad man skaidrs, kāpēc viņam sapas ar Šķēli un Šleseru - tas viņiem ir kopējs, pārējais nav svarīgi. Klasiskās koruptīvās un lobistiskās intereses. Pašlaik ideoloģiski ir tikai viena nosacīti jauna partija, kurai pamanīta kāda atšķirība un cietas nostādnes - Visu Latvijai. Sāku domāt par viņiem kā par reālu balsojuma izvēli, tik vien pietrūkst viņu redzējuma par izejas stratēģiju. 

ramonz  ramonzlv@ibox.lv  14:20  |  01.04.2010.

Man gan cits skatiijums uz sho. Dombura kungs savaa liidz pilniibai izkoptajaa stilaa burtiski nogaaza visus liidz gar zemi ( es saportu shows ir jaataisa) nedodot normaali liidz galama atbildeet,bombardeejot ar naakoshajaiem jautajumiem, kas jebkuru atbildeetaaju iedzen strupceljaa jo tiek panaakta uzvara vaardu speelei, nevis saturam. Vieniigi Eelerte kaa ruudiits vecs vilks prata tureeties ( tas nenoziimee ka man vinja simpatizee), bet tajaa pashaa laikaa no vinjas naak tikai demagogjija, turpretii no citiem daliibniekiem savu meerkju izteikumi, kurus diemzjeel dombura kungs norok. Nevar gribeet lai nepieredzeejushi cilveeki, buutu gatavi atbildeet taadaam lielgabalu zalveem. vareja skaidri redzeet ka Apinim piemeeram jau pusee raidiijuma, bija skaidrs ka tur plerksteet nav nekaadas jeegas, bet pieklaajiibas peec seezj liidz galam. n skatiitaaju balsojums kaa vienmeer, ceerpjamo aitu liimenii. ne kaad kaut kur kaut ko lasiijis, ne intereseejies, bet balso par Meierovica biedriibu, tikai taapeec ka Eelerte seezj. 

corsika  lidija.dzene@gmail.com  15:13  |  01.04.2010.

Domburs ļoti labi vadīja, neļaujot nejēgā kult tukšus salmus. Atis Apinis likās kā apreibis, varbūt no apziņas ka ticis televīzijā varbūt no kā cita. Pārējie arī tādi dīvaini. Sen ekrānā nebija redzēti tik --gudri cilvēki. Pieļauju, ka viņi ir labi biznesmeņi "kupi-prodai".Ķirsons pat - liek priekšā tādas lietas, par kurām vajadzētu sodīt, to viņš pat nesaprot. Labi izskatījās un sakarīgi runāja tikai abas sievietes. Vai tiešām alkohols mūsu vīriešus būs lielākajā daļā piebeidzis? 

endijs  endijs5@inbox.lv  17:35  |  01.04.2010.

Ka gan cilveki kuri valsti krize iedzina var no tas izvilkt.Maksajot algas knapi200ls valsti nepacelsi jo cilvekiem nau nauda.Kad sie"Kungi"iemacisies novetet cilvekus tad ari krize buss secen. 

ramonz  ramonzlv@ibox.lv  19:44  |  01.04.2010.

Ciki zinu, tad Apinim ta sir normaalstavoklis, vinjsh taads izskataas arii dabaa ( nedzeeris protams)))) Par biznesu runajot, tad cik zinu Kjirsons nav nekaad kupi-prodai, un nepavisam to nevar teikt par Razotaja Latvija. Tur tiešam lielāko tiesu ir razotaji. 

FZSS    23:17  |  01.04.2010.

pavisam bēdīga nākotne LV izskatās ,ja šādi akli ļautiņi tiks pie varas... 

karlisbrivais  karlis77@inbox.lv  13:05  |  15.04.2010.

Instrukcija vēlētājiem jeb 13 zelta padomi (Izlasi un droši iesaki papildinājumus!) Ap 80% vēlētāju žēlojas: a) nav par ko vēlēt – neesot partiju; b) ko nu es, tāpat jau nekā labāka nebūs; c) tie paši jau vien būs, tikai citādi sagrupēti; d) jaunie zags vēl vairāk, jāiedzen nokavētais utt. Lai tevi neietekmē manipulācijas ar „dižķibeli”! Bet tomēr, lai kā arī nebūtu, izmantojot tos likumus, kādi mums ir, ja vēlies kaut ko mainīt, lai arī mazliet, tad dari šādi: 1. Izmet visas vēlēšanu lapiņas ar partiju nosaukumiem, kuru darbība tevi neapmierināja. 2. Ja šīs partijas ir apvienībā – izmet tās ( viņi neko par tavu labklājību nedomā, tikai par savu). 3. Nebalso par taviem favorītiem – patīkamāko cilvēku, ja tas atrodas tev nevēlamā partijā (viņš par tevi tāpat nedomās, ja ļoti patīk – pieliec bildi pie sienas). 4. Nebalso par partiju, kurā atrodas sevi negatīvi parādījuši cilvēki. (Godmanis, Repše, Šķēle u.d.c.) 5. Pārskati palikušās partijas. 6. Izmet tās, kurās ļoti maz dalībnieku (skaitliski). 7. Meklē tās, kurās ir gudri speciālisti (ne aktieri, žurnālisti, mūziķi, sportisti u.c.). Vadies no apraksta, neuztraucies, ja nepazīsti. 8. Pievērs uzmanību, cik „trekna” ir reklāma par partiju. Dārgie jau sevi ir pārdevuši naudas devējam, ne tev. 9. Meklē partiju ar lētu informāciju. 10. Labāk, ja: a) partija nav bijusi valdībās; b) atklāta un lēta informācija; c) ir speciālisti (ne direktori un citādi vadītāji, izņemot, ja zini, ka uz to cilvēku var paļauties, pārspried informāciju ar saviem draugiem, paziņām); d) pietiekami skaitliska; e) apmeklē tikšanos ar partijām, vai viņi tevi apmierina, uzdod jautājumus, kas atklāj kandidāta būtību. 11. Vai vari pārliecināt ne tikai visu ģimeni, radus, paziņas? Pārliecini vēl trīs cilvēkus, kuri savukārt apsola pārliecināt vēl trīs utt. 12. Ja tu to nedarīsi, noteikti panāksi vēl sliktāku stāvokli, kā ir pašlaik. 13. Vēlēšanu procedūrā noteikti piedalies, jo citādi visas neizmantotās balsis tiks vairākumam! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: