Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Valdība 23.marta sēdē pieņēma lēmumu par „Parex bankas” restrukturizācijas modeli, nodalot daļu tās aktīvu jaunā bankā, kā arī apstiprināja bankas restrukturizācijas plānu. Taču Saeimas opozīcijas deputāts Andrejs Klementjevs („Saskaņas centrs”) 24.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” paziņoja par likuma grozījumu virzīšanu, kas bankas restrukturizāciju un pārdošanu līdz vēlēšanām nepieļautu. Citu raidījuma dalībnieku norādes uz Eiropas Komisijas (EK) prasībām gan liecināja, ka valdības iesāktā restrukturizācijas procesa apturēšanai varētu būt ļoti nopietnas sekas.
ILMĀRS.    09:25  |  25.03.2010.

Viņiem jau vajag nākamajam budžetam 500. mijonus. Kur tos dabūt ja nevar nodokļus palielināt!! Valsts izdevumus arī "nedrīkst" saamazināt!!Tāpēc jāpārdod kautvai pa "kādu" naudu, un ar steigu!! Mūsu valsti vada "gudri" vīri!! 

Maijaa    10:05  |  25.03.2010.

Dombura jautājums, vai jau kāds negaida labās bankas pārņemšanu - vietā. Tāda sajūta, ka parādi paliks valstij, bet labās bankas parņēmējs (kuram nekādu saistību ar parādiem) dabūs pelnošu banku. 

andzzejs-par-lat  http://andzzejs-par-latviju.orb.lv  15:31  |  25.03.2010.

Baigi jocīgi, skatījos vakar augsto kungu runas un palika sajūta, ka neviens no viņiem negrīb īsti atzīties kas ir, kas un kas vispār notiek ar Parex. Visi kaut kā mēģina izvairīties no nopietniem jautājumiem par sho monstru, nedz valdības konsultante varēja kaut ko sakarīgu, pateikt, nedz Grūbe. Katrā ziņā, es domāju, ka ar šo bankas pārdošanu nevajadzētu steigties, jo cik nu ir pieejama informācija publiskajā telpā, banka strādā un papildus investīcijas pagaidām neprasa. Jāsaprot, ka uz doto mirkli šīs bankas vērtība ir 5 mazāka, par to summu, kuru tajā ir iegrūdusi mūsu tālredzīgā valdība. Un vēl man patika, kā DomburJānis atsēdināja Kampariņu, par viņa engliš skiliem ... :) 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: