Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
17.marta publisko debašu „Kas notiek Latvijā?” studijā bija visu līdzšinējās koalīcijas partiju politiķi, kas vērtēja Tautas partijas (TP) rīcības formu, pieprasot premjeram Valdim Dombrovskim („Jaunais laiks”) slēgt vienošanos un raidījumā dienā izlemjot valdību pamest. TP priekšsēdētājs Andris Šķēle rīcību pamatoja ar centieniem uzzināt premjera personīgo attieksmi, savukārt visi citi to raksturoja kā ultimatīvu un neapmierinošu un izteica versijas par politisko taktiku.
Artūrs    09:54  |  18.03.2010.

Kam tas Ikstens tur tika pieaicināts? Tiešām radās iespaids ,ka Šķēle pirms raidijuma ir viņam kaut ko sableķojis.Par laimi neviens arguments no viņa mutes neizturēja kritiku , pat Domburs uz to norādija. 

andzzejs-par-lat  http://andzzejs-par-latviju.orb.lv  11:01  |  18.03.2010.

Nu baigi ... noskatoties vakardienas raidījumu, viss palika vēl neskaidrāks ... īsti nesapratu, kā pusē īsti bija Kristovskis ... tad viņš ir gatavs visiem oligarhiem ar lāpstu pa muguru, bet vakar tāds, kā noglaudīts ... un Ikstens arī ... tas ka kaut kas briest, tas ir pilnīgi skaidrs ... tikai nav skaidrs, kas tieši ... redzēsim cik Šķēle būs konsekvents turpmāk, man jau liekās, ka šī aiziešana konstruktīvajā opozīcijā, ir tikai instruments, kā pēc iespējas vairāk izčakarēt Dombrovski ... priekšvēlēšanu cīņa būs nežēlīga ... 

Maijaa    12:13  |  18.03.2010.

Skatījos vakar raidījumu. Kad ekonomists raksturoja Šķēles plānu, kā neizpildāmu un sapņiem, tad tā vien prasījās nokomentēt Logo ar 2 vecākiem un 3 bērniem. Kur pazuda šis plāns, kamēr TP saimniekoja valstī? 

Aldis    16:31  |  18.03.2010.

Skatoties vakardienas raidījumau, kļuva diezgan baisi. Apstiprinājās izskanējušās aizdomas par TP raušanos pie varas jebkuriem līdzekļiem ,un ja padomā ka līdz vēlēšanām palicis pus gads ....kas gan vēl būs jādzird. Tagad tik sāksies metodiska un plānveidīga valdības "šūpošana" labākajās "jūrmalgeitas" tradīcijās. Bet pats traģiskākais ir tas ka "'sūpos"ne tikai valdību, bet TP apzināti bremzēs ekonomiskās aktivitātes valstī kopumā, tādejādi apzināti padziļinot bezdarbu un nabadzību valstī. Jau tagad reģionos, kur pie varas ir TP, notiek plānveidīga gatavošanās vēlēšanām. Vietējās TV sagatavo cilvēkus "lielajām briesmām" , tiek šķiroti pašvaldību iepirkumu pretendenti pēc % principa, tādejādi vācot līdzekļus priekšvēlēšanu kampaņai. Pašvaldību deputāti no TP , pārsvarā , ir cilvēki ar savu biznesu, no kuriem prasa iemaksas kopējā kasē, pret palīdzību dažādu projektu ( nereti fin. mahināciju) realizācijai. Es nesaprotu, kad beidzot cilvēki sapratīs, ka politikā jāstrādā politiķiem, nevis uzņēmējiem. Andris atklātā tekstā tika deklarejiis ( manuprāt Jaungada uzrunā), ka valsts jāvada kā uzņēmums: tas nozīmē maksimāla peļņa ar minimāliem līdzekļiem. Mēs esam līdzekļi... 

Andris > Aldim    17:06  |  18.03.2010.

Vai atceries epizodi no krievu otrās multfilmas par Karlsonu - "Karlsons argriezies" - kurā pa televizoru rāda, kā veļas zagļi stāsta par tikšanos ar spoku? Vispirms lēnām un mierīgi, tad arvien histēriskāk, līdz brēcošus kā zīdaiņus tos aizstiepj prom no TV kamerām... Tavs komentārs atsauca šo atmiņā. 

vilnis  triums@inbox.lv  08:30  |  19.03.2010.

Kad vērsis ir novājināts un asiņo,tad arēnā nāk matadors lai svinētu uzvaru.(tas par Šķēli).Liela varas kāre Šķēlem un TP,tas biedē!!!Vai kāds var atbildēt uz jaut.VaiŠķēles kungs sastāv masonu ložā? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: