Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Viens no lielākajiem Imigrācijas likuma grozījumu pretinieku iebildumiem pret to izsludināšanu ir tas, ka jaunās normas Latvijā radīs drošības riskus. 10.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” grozījumu aizstāvji un kritiķi mērojās argumentiem par to, ko Latvija nebūs spējīga kontrolēt, vai mēs radīsim riskus Šengenas zonai, vai uz šejieni brauks teroristi un vai varēs investēt narkotiku biznesā iegūtu naudu.
Uldis    12:16  |  11.03.2010.

Konkrēti sakaitināja tas, kā SC pārstāvis izteiktā vecākā brāļa formā paziņoja, ka, lai tak nākot lielās zemes uzņēmēji, pērkot te īpašumus, vēl pamācīšot vietējiem - kā nauda jāpelna. Vai kādreiz mūsu politiķi spēs saprātīgi atspēkot tādu muldēšanu? Nav tak noslēpums, ka ar valsts nozagšanu,izsaimniekošanu un korupciju Krievijā iet vēl nesalīdzināmi plašāk un dziļāk kā pie mums. Ir jau, protams, Krievijā uzņēmēji, no kuriem būtu ko pamācīties, bet diez vai tie būs tie mūsu īpašumu pircēji... Un vēl kas tas par murgu - nopirks te dzīvokli par 25000 Ls un atvērs 5 jaunas darba vietas! Kādas? Sargs, apkopēja, virēja, veļas mazgātāja un erotiskā masāžiste? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: