Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Otrdienas pēcpusdienā medijiem izplatītā ziņa, ka parakstīts un stājies spēkā memorands starp Eiropas Komisiju un Latviju par starptautisko aizņēmumu, ziņu plūsmā, līdzās laika apstākļiem, olimpiskajām spēlēm un VID datu noplūdei, liek atgriezties visaptverošākajam un visilgākā termiņa tematam. Memorands, tāpat kā saistības Starptautiskajam valūtas fondam, paredz virkni Latvijai veicamo uzdevumu budžeta un reformu jomā, kuru izpildes termiņi lielākoties ir krietni tuvāki nekā vēlēšanas. Līdz ar to šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” debates būs par aizdevuma nosacījumu izpildi.
aizdevums    18:05  |  24.02.2010.

ja vis ir relativs saja Saule, tad Latvija salidzinot ar dienvidniekiem - griekiem u.c. ir tads ka paraugnesekmigais. Ja budzets paslaik pildas, tad ir pedejais laiks sakt domat par budzeta ienemumu kapinasanu ar uznemejdarbibu u.c. konstruktiviem tautsaimniecibu veicinosiem pasakumiem. Jo cimedzami Latvijas lielaka pasvaldiba Riga paslaik tiek vesta lidz klinkim un tuvako 3 gadu laika nebus balsts tautsaimniecibai, tikai dazi piemeri: -aptureta dienvidu tilta buvnieciba -meginajums notirgot Rigas situmu, lai kautcik naudu sev izsistu utt. Tkai raidijumu nevajadzetu izniekot ar uznemumiem slotinu siesanai un tuksu paplapasanu, neminot konkretus skaitlus. 

raimonds  raimonds.nipers@apollo.lv  19:29  |  24.02.2010.

kāpēc valsts nedefinē ,kas ir nodokļu maksātājs? jo reāli valsts iestādēs strādājošie taču nodokļus nemaksā! 

Kaspars    21:18  |  24.02.2010.

Par raimonda jautājumu. Valsts šķiet ir definējusi kam un par ko ir jāmaksā nodokļi. Pēdējā laikā ar "jaunajiem" nodokļiem ir zināmas problēmas. Taču to personu loks, kam un kā ir jāmaksā PVN, IIN, UIN, Sociālās apdrošināšanas iemaksas un cik lielā apmērā jāmaksā ir visai skaidri noteikts... Runājot par iestādēm, kas tiek pilnībā vai daļēji finansētas no valsts budžeta slimnīcas, skolas, policija un citas, tad arī no šajās iestādēs strādājošo, kā jau visu strādājošo algām tiek maksāti arī nodokļi. 

Dainis  dainis.j@inbox.lv  21:45  |  24.02.2010.

Vai nevareetu kraukli piespiest buut solidam un nepartraukt oponenu runas? 

Dainis  dainis.j@inbox.lv  21:59  |  24.02.2010.

Viss jau skaisti, tikai uz kaa reekjina 1000 miljonaari? 

dainis  dainis.j@inbox.lv  22:13  |  24.02.2010.

Lops, ne putns:((( 

Daina    23:03  |  24.02.2010.

Šitās runas jau nezcik gadus!!!Apnicis,uz priekšu ta nekas nevirzas.Reālās algas ārpus Rīgu-200 ls jau ir BAGĀTNIEKS,kad tas augšai beidzot pieleks un ieviesīs progresīvo algas nodokli sev!Mēs ta tagad redzam kādas ir pašiem tās naudiņas...Ja laukos jautājumus gliemeža gaitā risinātu,tad pat ne kartupelis nebūtu,par pārējo nerunāsim! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: