Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Milzīga mēroga datu lejupielādēšana no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas daudzos sabiedrībā ir radījusi jautājumu par to, kā izpaudīsies iesaistīto personu atbildība par notikušo. 17.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” šis jautājums dalībniekiem tika uzdots, bet vienā atbildē pēc otras skanēja pamatojums tam, kāpēc šobrīd atbildība vēl nav jāuzņemas.
ainis  ainis.h@inbox.lv  03:19  |  23.02.2010.

bet kapec par so temu ar siem faktiem neuzveidotu programmu!? Vai tu spetu Dombur tadu spiedienu izturet? 

LINKS  EKSI@ERIGA.LV  22:08  |  23.02.2010.

Publicet un velreiz publicet visu iespejamo informaciju. Tautai jazina savi varoni. 

Sandis    01:00  |  24.02.2010.

Tas ir kā tajā Tele2 reklāmā " Nav viegli būt Varonim " Stendzinieks tak solīja,pēc " Meteorīta " būs turpinājums! Un cik ilgam laikam bija jāpaiet,lai pēc Tele2 kampaņas,par varoņiem,uzrastos latviešu Neo! Sakritība,Jūs teiksiet.Kad Zviedrijas pilsonis asā,pavēlošā tonī norāda ,ko un kā mūs būtu jārīkojas,tad atliek vai nu izpildīt pavēli,par cik,nav variantu,vai arī gaidīt,kad uzpeldēs antivaronis,kuram piemitīs " īpašas spējas " sadot pa pakaļu nepaklausīgajiemEs domāju,šeitpus Baltijas jūras,dažiem labiem tiek ierādīta viņu īstā vieta,no otrpus Baltijas jūras krasta.Tak solījām,būs turpinājums,bet jūs ko gaidījāt? Rīgas Siltums,PAREX un Rīgas Satiksme,tas lai nerodas šaubas par antivaroņa īpašajām spējām,kas no tāda,vai nav jocīgi,ir kļuvis par varoni,kā tika solīts.ABRAKA DABRA,tas saucās. Dombur,vai tiešām Jūs pavedāties uz to visu? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: