Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
No jaunā „dienesta auto” nodokļa šī gada budžetā ir paredzēts papildus iekasēt 38 miljonus latu. Šobrīd publiskajā telpā ir gan neskaidrība jautājumā par to, vai un kādā apmērā šo nodokli maksās valsts sektorā strādājošie, gan atsauksmes no privātā sektora darboņiem, kas centīsies no maksāšanas izvairīties, tāpēc loģiski rodas jautājums par ieņēmumu prognozes ticamību. 10.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” atbildīgās amatpersonas nevarēja nedz pamatot 38 miljonu atbilstību ieviestajam nodokļa variantam, nedz sniegt informāciju par nodokļa šī brīža izpildi, nedz pateikt rīcības plānu gadījumam, ja prognoze izrādīsies pārāk optimistiska.
Dace    10:07  |  16.02.2010.

Lūdzu paskaidrojiet: Lūdzu paskaidrojiet kā atšķirsies nodoklis dienesta auto izmantojot ar šoferi vai bez, piemēram, ja Repše piektdienas vakarā ar dienesta šoferi brauc uz savu muižu Barkavā (apt. 200 km), šoferis tukšā brauc atpakaļ (apt. 200 km), bet pirmdienas rītā šoferis brauc pakaļ ministram(apt. 200 km), un ved šo uz ministriju (apt. 200 km, kopā (apt. 800 km). Kā nodoklis atšķirtos, ja Repše brauktu pats (apt. 400 km)? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: