Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Spriežot par dažādām izmaiņām, kas būtu jāveic vēlēšanu un partiju finanšu regulējumā, 3.februāra publisko debašu „Kas notiek Latvijā?” dalībnieki izteica kritikas devu Saeimas Juridiskajai komisijai, turklāt saistībā ar atšķirīgu izmaiņu nepietiekami strauju virzību. Taču komisijas priekšsēdētāja un vienlaikus Tautas partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Vineta Muižniece kritiku noraidīja un atbildību par likumprojektu „iestrēgšanu” neuzņēmās.
RJtdFVaixwuJQfw  PilQsogGiFKOyp  02:29  |  31.05.2012.

Sveiki!Gribētos uzzināt cikos sāksies čempionāts un kas viņā īsti nsroiināsies?Vai tur nsroiināsies tikai ušu federācijas pārstāvji, vai arī no asociācijas un citām vietām.Un vai tur būs tikai taolu.p.s. prasu tikai tāpēc, ka dotajā adresē nav sniegta nekāda informācija. 

yqUmzteEJTkBrYyH  ugwYssWtrUddny  06:28  |  31.05.2012.

P2ABBD twyojeatldxz 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: