Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Politiķi un eksperti 3.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sprieda par to, vai un kā līdz rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām ir nepieciešams samazināt priekšvēlēšanu tēriņu limitus. Lai gan opozīcijas politiķis apgalvoja, ka kaut ko mainīt ir par vēlu un „valdošā koalīcija nevienosies savā starpā nekad”, arī lielākās Saeimas frakcijas vadītāja pieļāva limitu samazināšanu, dodot cerības, ka koalīcija tomēr varētu vienoties.
IM    09:49  |  04.02.2010.

Tiek izvērsta totāla kampaņa pret uzstādījumu "kas maksā , pasūta mūziku". Tikai nu kāds uzstādījums tad būtu tas kārotais un pareizais? Nekā cita , kaut cik jēdzīga ta nav. Izņemot to ka katrs labprāt pasūtītu savu mūziku , ja par pasūtīšanu nebūtu jāmaksā. Būs mūzika bez maksas? Skaidrs tak ka nebūs. Tad par ko tāda cepšanās? A kāpēc necepties ja cepšanos var uzdot kā darbu un saņemt attiecīgi samaksu. Un ko tad krīzes laikos darīt ja ne par kaut ko cepties un savu cepšanos uzrādīt un izrādīt. 

IM    09:59  |  04.02.2010.

Nu un vēl jautājums , pirms runāt par to ka sabiedrībai ar būtu jāmaksā par mūziku. Labi sabiedrība , no nodokļiem , samaksās. Bet kas konkrēti uzturēs sabiedrības pasūtījumu , teiksim tais pašās zoodārza apspriedēs. Vai sabiedrības apmaksātais pasūtījums netiks pirkts un pārpirkts tā , ka beigu beigās tā būs nozagta nauda. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: